2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 88 پست
وااااای اصلا توانایی نگهداریشو ندارم دستگاه بهم نساخت ۴ تومنم هزینه کردم ولی نشد بعد سه ماه در اوردم ...

🥺 الهی من دورت بگردم 

میدونم سخته.... 

ولی توروخدا گناه نکن 

🙂🥲 

اون کاریو ک بت گفتم برا از نظر مالی لطفا انجام بده 

خیلیییی تاثیر میزاره اگر نشد تف کن تو صورتم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرآن در سوره انعام نیز به این مساله اشاره کرده و کشتن فرزندان را تقبیح نموده است.

قَدْ خَسِرَ الَّذِينَ قَتَلُواْ أَوْلاَدَهُمْ سَفَهًا بِغَيْرِ عِلْمٍ وَحَرَّمُواْ مَا رَزَقَهُمُ اللّهُ افْتِرَاء عَلَى اللّهِ قَدْ ضَلُّواْ وَمَا كَانُواْ مُهْتَدِينَ ﴿۱۴۰﴾

فولادوند: كسانى كه از روى بى ‏خردى و نادانى فرزندان خود را كشته ‏اند و آنچه را خدا روزيشان كرده بود از راه افترا به خدا حرام شمرده‏ اند سخت زيان كردند آنان به راستى گمراه شده و هدايت نيافته‏ اند

قُلْ تَعَالَوْاْ أَتْلُ مَا حَرَّمَ رَبُّكُمْ عَلَيْكُمْ أَلاَّ تُشْرِكُواْ بِهِ شَيْئًا وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلاَدَكُم مِّنْ إمْلاَقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُكُمْ وَإِيَّاهُمْ

وَلاَ تَقْرَبُواْ الْفَوَاحِشَ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَمَا بَطَنَ وَلاَ تَقْتُلُواْ النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللّهُ إِلاَّ بِالْحَقِّ ذَلِكُمْ وَصَّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ ﴿۱۵۱﴾

فولادوند: بگو بياييد تا آنچه را پروردگارتان بر شما حرام كرده براى شما بخوانم چيزى را با او شريك قرار مدهيد و به پدر و مادر احسان كنيد

و فرزندان خود را از بيم تنگدستى مكشيد ما شما و آنان را روزى مى ‏رسانيم و به كارهاى زشت چه علنى آن و چه پوشيده[اش] نزديك مشويد

و نفسى را كه خدا حرام گردانيده جز بحق مكشيد اينهاست كه [خدا] شما را به [انجام دادن] آن سفارش كرده است باشد كه بينديشد

یچیز بت میگم نظر با خودت  اون بچه  بچته  از پوست و خونته  شیرتو مبخواد  ...

بخدا قسم دیدم با چشم خودم خانواده تو فقر و بدبختی با دنیا اومدن بچشون زندگیشون از این رو به اون رو شده بچه روزیش با خودشه 

چرا خب 

دوتا بچه دارم پنج و دوساله دیگه نمیخام همین دوتا انقد اذیت میکنن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
توردخدا شعار ندین 

شعار نییت حقیقته

اگه بچه نمیخواستی ،باید مواظب بودی کاندوم و قرص استفاده میکردی 

امپول میزدی  ،ایو دی میزاشتی

داروخانه ها که کلا. ممنوعه فروش قرص و به تعداد بهشون میدن و سرشماری میشهه ،چون شدیدا الان دارن روی افزایش جمعیت کار میکنن و سقط رو غیر قانونی میدونن 

دکترا هم دیگه سقط نمیکنن چون اگه بفهمن کلا جوازشون  باطل میشه و مطب هم پلمپ و جریمه میکنن  و هیچچ دکتری همچین ریسکی نمیکنه 

مگر این که بری از بازار سیاه قرص بخری که اونم اکثرا قلابی و تاریخ گذشته اس و بازی با جون خودته 

منم مثل شما دوتا دختر دارم حامله شدم ناخواسته ولی شوهرم نخواستش 😭الان اگه بچم بود چندماهه بود تو بغلم 😭مثل سگ پشیمونم احساس میکنم من مقصرم ک الان نیست بااینکه کلی تلاش کردم شوهرم منصرف بشه ولی نشد روزی نیست ک احساس گناه نکنم و از خدا طلب بخشش 😭😭😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
بخدا قسم دیدم با چشم خودم خانواده تو فقر و بدبختی با دنیا اومدن بچشون زندگیشون از این رو به اون رو ش ...

اصلا کار ندارم 

ولی بچه گناه داره 😔 

پناهی جر مامانش نداره که....

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
قرآن در سوره انعام نیز به این مساله اشاره کرده و کشتن فرزندان را تقبیح نموده است. قَدْ خَسِرَ ...

که کچی مثلا من الان برای دوتا بچه هام ندارم مرغ بگیرم گوشت بگیرم کاپشن بگیرم فکر سرما زمستونشونم بعد شما میرین اییه قران برای من میارین که چی 

خانوما من بچه نمیخوام که میاین اینجا میگین سقط نکن و فلان من نمیتونم بچه نگه دارم خواهش میکنم منو ار ...

ما بخاطر خودت میگیم که عواقبش فردا خدایی نکرده گریبان گیرت نکنه چون اینکار تهش قطعا پشیمونیه

که کچی مثلا من الان برای دوتا بچه هام ندارم مرغ بگیرم گوشت بگیرم کاپشن بگیرم فکر سرما زمستونشونم بعد ...

واقعا حق داری. خرجا خیلی زیاده.

منم الان سومی رو باردارم و کمتر از دو ماه دیگه به دنیا میاد. باید بخاری بخریم ، کاپشن ، سیسمونی ، خرج زایمان. واقعا خیلی خرجا بالایه.

خونه از خودتونه یا مستاجرین؟ 

که کچی مثلا من الان برای دوتا بچه هام ندارم مرغ بگیرم گوشت بگیرم کاپشن بگیرم فکر سرما زمستونشونم بعد ...

باشه من برات ی چیز میفرستم بخون 

اگر جواب نگرفتی برای خیر و برکت و بیا تاپیک بزن فحشم بده هیچی نمیگم خب؟؟؟

منم با کاندوم باردار شدم 

من خودم ۱۲ ساله کاندوم استفاده میکنم قبل قبل از بچه اول فاصله هر دوسونم استفاده میکردم اتفاقی نیوفتاد هر وقت خودمون بچه خواستیم باردار شدم برادرشوهرم ۱۸ ساله خواهرم ۱۱ ساله 

چرا چون از اول تا آخر با کاندومه نه اینکه فقط آخرش باشه یا وسط رابطه 

کاندوم های بهداشت که قبلا میدادن پاره میشد ولی از داروخونه محکم و خوبه 

شما اصولشو رعایت نکردی باردار شدی 

کسی که بچه نمیخواد باید همه جوره مراقبت کنه

الان نوه عمه من دوتا بچه داره سومی رو بارداره شوهرش سر کار نمیره خودش بیماره یه وضع اسفناکی 

مادرش میگه همش میگیم خدا کنه سقط بشه هر دفه میره آزمایش یا سونو میگبم بد باشا سقط بشه ولی عیچ اتفاقی نیوفتاده 

حتی اولی و دومیشم نا خواسته بود چون شوارش ادم نبود و نیست اولی توی عقد باردار شد دومی رو تو کشمکش طلاق بودن بخاطرش مجبور شد برگرده به زندگی نکبتی حالام سومی

خودکرده را تدبیر نیست