2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 88 پست
من ازاونایی بودم ک خدارو رفیق خودم میدونستم یجوری ک هرچی توفکرم بود ازش میخواستم باهاش حرف بزنم و وا ...

عزیزدلم بخاطر شرایطته، مطمئن باش اینکه شیطون هم بهت طمع کرده، بخاطر حسودی از رابطه خوبت با خداست و بس. بچسب بخدا و ولش نکن و همچنان توکل کن به خودش گلم که آرامشی ازین بالاتر و عمیقتر نیست. خدا از پدر و مادر هم مهربونتره و این شوخی نیست، برای منم دعا کن عزیزم که خیلی محتاجم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور اینقدر. زود باردار میشن من پنج ساله که طبیعی جلوگیری کردم و اصلا یه بارم یه همچین اتفاقی نیفتاد ...

مواظبت نمیکنن 

خواهر خودم از طبیعی ۸ بار باردار شد چون هم روش خطرناکیه هم بلد نبودن

عزیزم یکم زیاده ولی معجزه میکنه  کجا بفرسنم پی دی اف هست

چجوری بایدبخونیم؟درخواست دوستی بدم میشه بفرستی؟

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
چجوری بایدبخونیم؟درخواست دوستی بدم میشه بفرستی؟

عزیزم درخواست دوستی میشد ک همیتجا توی تاپیک میفرستادم 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

میشه بیاین تاپیک من ببینین بی بی چک من هاله داره یا ن 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
چشم عزیزم.شماهام منو فراموش نکن موقع دعا کردن هات💚

چشم گلم، ان شاءالله لایق باشم💝

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

سلام من بچه ی آخر خانوادم  بابام بچه نمی‌خواست مادرم منو آورد که تغییر و تحول توی زندگی بشه  باورت شاید نشه از وقتی که من به دنیا اومدم بابام خیلی بهتر شدش بابایی که میگفتن از بی پولی منو  گذاشته توی جوب باز داداشم برم داشته  الان زندگیمون خیلی عوض شده حداقل پدری که ماماانی از حجم مادر بودنش کم شده و به فکر زندگی افتاده خونه خرید ...

توردخدا شعار ندین 

شعار نیست قشنگم عزیزم سقط بچه خیلی گناه داره انشالله خدا خودش کمکت کنه به دلت ارامش بده و زندگی بهترین کنه تا دستت به خون نی نی خودت اغشته نشه میدونم حالت بده مامان منم میخواست اخرین برادرمو سقط کنه الان از هممون بیشتر دوستش داره میگه وقتی میبینم این هنوز کوچیک و شیرینه ( بقیه مون بزرگ شدیماون ۱۰سالشه )خداروشکر میکنم دارمش

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
توردخدا شعار ندین 

شما ک نمیخاسین ی جلوگیری سفت سخت میکردین یا دستگاه بزار اگه شوهرت کان..م نمیزنه.منم ی بار با طبیعی بار شدم.‌.بعد اون دستگاه گذاشتم شده خیالم راحت شده تا حالا ک راضی بودم 

خانوما من بچه نمیخوام که میاین اینجا میگین سقط نکن و فلان من نمیتونم بچه نگه دارم خواهش میکنم منو ار ...

باشه عزیز شما  فعلا ارامشتو حفڟ کن یه دور کامنتارو  بخون حالا دیر نمیشه💋

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗