بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عکسای اونموقع من جوریه ک هرجا میرفتم مقنعه سرم بود اونم تا چونم😪😂 نمدونم فازم چیبود واقعا مهمونیم ...
من اون موقع تحت تاثیر بیانات مدیر مدرسه و سخنان گوهربار مامان بابام مانتو بلند میپوشیدم و حجاب سخت و مقاومی داشتم
یکم بزرگ شدم فمیدم چه سم مهلکی بودم در ایان طفولیت 😩
کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
کراش داشتن روی پسرای سم و زشت فامیل 😐وایی کلیپسای سمی که داشتممم😣
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
همینقدر سم که رو گلزار و طارمی کراش بودم و چرت و پرت میگفتم و مبافتم واسه خودم اصلا یادم اومد اعصابم بهم ریخت😔😂
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم