2777
2789
عنوان

بیاین از تباهی و چصی اومدن نوجوونیتون بگین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 86 پست
همینقدر سم که رو گلزار و طارمی کراش بودم و چرت و پرت میگفتم و مبافتم واسه خودم اصلا یادم اومد اعصابم ...

ما یبار با همون اکیپ خنگولمون رفتیم سر ب سر یکی ک رو گلزار کراش بود بزاریم گفتیم خبر اومده ازدواج کرده قهر کرد :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه مبل خریده بودیم، فکر میکردم خیلی باکلاسیم. چند روز بود ذهنم درگیر بود که چطور به بچه‌های کلاس بفهمونم مبل خریدیم. یه شب اومدم بخوابم روی نازنین مبلمون، سرم خورد به دسته مبل. گفتم خدایا شکرت فهمیدم چطوری بگم. فرداش میرفتم پیش دوستام خیلی بی‌مقدمه میگفتم من دیشب اومدم بخوابم سرم خورد به دسته مبل. بعد مثل احمقا تو چشماشون نگاه میکردم و لبخند فاتحانه میزدم 🥴✌

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859
راهنمایی که بودم یه دوست پسر خیالی داشتم  چرا انقد اسکل بودم اخه

وای عین من 😶😂 من خیلیم دوسش داشتم 🤣🤣🤣

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
همیشه موقع خواب مرگ خودمو تصور میکردم و سر قبرمو از ته دل زار میزدم زیر پتو😐😐 تباه تباه تباه🚶🏻‍ ...

من یادمه رمان زیاد میخوندم

بعد یکسره تصور میکردم مثلاتصا دف کردم حافظم از دست دادم ی خانوم اقا هم منو ب فرزند خوندگی گرفتن

مامان بابامم فکر میکنن مردم عزادارن تا اینکه اتفاقی منو میبینن😀

ما یبار با همون اکیپ خنگولمون رفتیم سر ب سر یکی ک رو گلزار کراش بود بزاریم گفتیم خبر اومده ازدواج کر ...

نه دیگه من قبل اینا عاقل شدم از فازش اومدم بیرون ازدواجش و اینا هم مهم نبود برام به عنوان یه پدر روش کراش بودم😑😂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وای عین من 😶😂 من خیلیم دوسش داشتم 🤣🤣🤣

ماهم خیلی باهم خوشبخت بودیم😂داشتیم ازدواج میکردیم که من بزرگ شدم و دست از خیالبافی برداشتم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
تازه مبل خریده بودیم، فکر میکردم خیلی باکلاسیم. چند روز بود ذهنم درگیر بود که چطور به بچه‌های کلاس ب ...

اینو یادت رفته بود کسی ک سرش میخوره ب مبل نباید احساس پیروزی کنه😪😂

اینو یادت رفته بود کسی ک سرش میخوره ب مبل نباید احساس پیروزی کنه😪😂

خلی تباه بودم متاسفانه

خدا رو شکر گذشت اون دوران🤕

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859

وقتی با هندزفری آهنگ عاشقانه گوش میدادم تو صحنه آهنگ خودمو با یکی از پسرای فامیل یا محل تصور میکردم🤣🤣🤣

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق