2777
2789

نمیدونم گرسنش بود زخمی بود چش بود

گیر افتاده بود تو زمین خاکی 

هی صداش میاومد گریم گرفته بود

رفتم دم پنجزه دیدم اقای همسایه ام اومده بیرون به خانومش گفت بستنش 😭 

سریع زنگ زدم اتش نشانی 

خیلی زود اومدن🥺 

اون آدمی که این زبون بسته رو بسته به آهن و خودش رفته تو رخت خوابش چطور خوابش میبره !؟ چطور بیخیالش شده !؟

سگه رو باز کردن اما حال نداشت بره ! همونجا افتاده بود

مامور اتش نشانی تکونش میداد میگفت پاشو پاشو بازت کردیم محله رو گذاشتی رو سرت 😅

یه کم جا به جا شد و دوباره خوابید 🥲

صدای ناله هاش و فریادش هنوز تو گوشمه !

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

مرد؟

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی😢

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

عجب حیوون آزار بی شخصیتی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

اگر هنوز اونجاست   برو یکم غذا و آب ببر    خیلی گناه داره طفلی  کمکش کن ی جایی هم  گره از کارت باز میشه       حیوون زبون بسته 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
اگر هنوز اونجاست   برو یکم غذا و آب ببر    خیلی گناه داره طفلی  کمکش کنی ی جایی ...

میترسم برم بیرون هم پسرم بیداره گریه میکنه هم کوچه خیلی بزرگه بارونم هست 

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️