من ، از وابستگی زیااااد همسرم به خانوادش خسته شدم، توروخدا نگید خانوادشه و فلان، همه ی اینارو میدونم ...
نه عزیزم نمیگمممم قد درصد آلویت همسرت باید تو باشی بعضی مردا وابسته ن و بعد ازدواج به خانواده خوشون نزدیک تر میشن به جای دور شدن باید اینو بهش یاد بدی ولی صبر و حوصله میخواد و کمک بگیر از روانشناس وگرنه پیرت میکنه
نه عزیزم نمیگمممم قد درصد آلویت همسرت باید تو باشی بعضی مردا وابسته ن و بعد ازدواج به خانواده خوشون ...
دقیقا همینطوره با همه ی خوبیاش دیگه دارم اذیت میشم با این وابستگی، خیلی تلاش میکنم محبت زیاد گرم کردن محیط خونه ، نشون ندادن حساسیتم به این موضوع ولی نتیجه ی عکس داده بدتر،
یه تراپیست خوب میخوام که کمکم کنه کلا بیخیااال بشم، آنلاین جایی رو میشناسید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون از داداشه فضولم متنفرم منو کل خانوادمو دیونه کرده😭
نوجووونه؟ببین پسرا مشکلاتشون رو نمیگن ابراز میکنن میدونی چی میگم شاید خودش یه مشکلی داره که شما نمیدونین،اگ اذیت میکنه فاصله تو حفظ کن ،نمیدونم چند سالته ولی میتونی کتابخونه بری که کمتر ببینیش و حریم شخصی داشته باشی هرچند خاصیت همه داداشا همینه سر به سر خواهر میزارن
از خونواده:)ادم بیخیالم ولی بعضی حرفا بدجور تو خیال میبرع ادمو.غصه چیزیو بیشتر از یکی دو ساعت نمیخور ...
میدونی همه چی تاریخ مصرف داره حتی غصه،ببین این حرف تا چند روز روت تاثیر داره ی روز ی ماه ی سال؟بالاخره میره خانواده هم حرفای خوب و بد میزنن اون خانواده خوب با درک فقط تو فیلمان ی جا نوشته بود پدر مادر آدمای زخمی هستن که زخم میزنن .کسی که خودش خوب بزرگ شده و هیچ زخم روحی نداره زخم نمیزنه ،ک واسه بابا مامانای ما نیست چون اصلا آموزش ندیدن از بچه داری فقط بزرگ کردن بلدن نه پرورش دادن ،سخت نگیر ازشون ک دور شی دلت واسه حرفای تندشونم تنگ میشه ،مثل الان من🥺