2821
2789
عنوان

خیااااااانت بیاییین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 62 پست
چون سابقه خیانت دارع زیاد این دفعه میخوام حسابی ازخجالتش دربیام

ببین اگه بفهمه فهمیدی کاری نکردی بدتر میشن این مردا میگن دفعه قبل چکار کرد که

تا زمانی که بدونن خانمشون نمیدونه میترسن

تو خونه کاری کن جذبت بشه خودش ترک کنه نره سراغ دیگرون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی حالم بده همش میگم مگه من چی کم دارم ازبقیه ک هی بهم خیانت میکنه کاش یه باربود آدم میگفت اشتباه ...

چون میدونن فهمیدین هیچ کاری نکردین راحت تر میکنن

اگه بچه نداری طلاق بگیر

اگه داری چکش نکن اذیت میشی خودت به جاش به همسرت ببین چکار میکنی به خودت جذب کنی

ببین اگه بفهمه فهمیدی کاری نکردی بدتر میشن این مردا میگن دفعه قبل چکار کرد که تا زمانی که بدونن خانم ...

خیلی کارا کردم براش ولی خب ذاتش تعقیر نمیکنه هول و تنوع طلبه بخاطرش حجابموکنارگذاشتم لباسای شیک و ... میپوشم ک خوشش میادآرایش و همیشه ب خودم میرسم بهترین غذا حتی بخاطرپول و چیزایی ک دلم میخواد بهش فشارنمیارم ک اذیت نشه اینم جوابمه

یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂
خیلی کارا کردم براش ولی خب ذاتش تعقیر نمیکنه هول و تنوع طلبه بخاطرش حجابموکنارگذاشتم لباسای شیک و .. ...

راه اشتباهی انتخاب کردی عزیزم

تو یه جور برده اش شدی گفتی اره بیا من یکسر درخدمتتم

چرا باید بخاطرش حجابت بزاری کنار و ازخودت بگذری

اگ بچه نداری جدا شو، نگا تو پیام ها اعلانات ورود رو بکش به سمت چپ صحفه میره تو قسمت بایگانی مشخص نمیشه دیگ، هیچ مردی الکی با ی دختر دیگ دوست نمیشه مگر برای رابطه جنسی میگی ن میکروفون بذار تو ماشینش اگ نداری گوشیتو بذار رو پرواز و بیصدا و ضبط صدا بذار زیر صندلی ماشین ،یا جزییات تماس هاشو از همراه من و ایرانسل چک کن ببین روزی چن بار ب ی شماره خاص داره پیام میدی یا زنگ میزنه، رو اعصابت مسلط باش هیچی رو لو نده فقط مدرک جمع کن اگ لو دادی سریع میگ در حد چت بودیم و تمام لو نده بذار همچی برات رو بشه ک برای رفتن دودل نباشی من پنج ساله تا ی سلام میدیدم لو میدادم الان فمیدم خیانت جنسی بود هر بار هم میگفت چیزی نبوده الکی میخوای غر بزنی فقط مطمنن شدی خیانت کرده بیصدا عادی رفتار میکنی ، شب ک خوابه برو تو همراه بانکش پولاشو پایا کن ب کاررتت و پیاما رو حذف کن تا جایی ک میتونی برای وکیل گرفتن لازم میشه

ب من خیلی خیانت کرد چت قرارگذاشتن بیرون رفتن جنسی...ولی خب پشتیبان نداشتم بیخیال میشدم ایدفعه میخوام بدون پشتیبان خودم باشم واسه زندگیم بخاطرپسرم خیلی صبرکردم ولی آسیب روحی روانیش دارع داغونم میکنه هرکی ببینم باشوهرش خوشه یاد بی معرفتیاش میوفتم...

یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂
خیلی کارا کردم براش ولی خب ذاتش تعقیر نمیکنه هول و تنوع طلبه بخاطرش حجابموکنارگذاشتم لباسای شیک و .. ...

اگه تنوع طلب ذاتش این هیچ کاری نمیتونی کنی اگه بچه نداری طلاق بگیر

اگه نه باید خونه سیرش کنی بیرون دنبال غذا نباشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز