راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگ بچه نداری جدا شو، نگا تو پیام ها اعلانات ورود رو بکش به سمت چپ صحفه میره تو قسمت بایگانی مشخص نمیشه دیگ، هیچ مردی الکی با ی دختر دیگ دوست نمیشه مگر برای رابطه جنسی میگی ن میکروفون بذار تو ماشینش اگ نداری گوشیتو بذار رو پرواز و بیصدا و ضبط صدا بذار زیر صندلی ماشین ،یا جزییات تماس هاشو از همراه من و ایرانسل چک کن ببین روزی چن بار ب ی شماره خاص داره پیام میدی یا زنگ میزنه، رو اعصابت مسلط باش هیچی رو لو نده فقط مدرک جمع کن اگ لو دادی سریع میگ در حد چت بودیم و تمام لو نده بذار همچی برات رو بشه ک برای رفتن دودل نباشی من پنج ساله تا ی سلام میدیدم لو میدادم الان فمیدم خیانت جنسی بود هر بار هم میگفت چیزی نبوده الکی میخوای غر بزنی فقط مطمنن شدی خیانت کرده بیصدا عادی رفتار میکنی ، شب ک خوابه برو تو همراه بانکش پولاشو پایا کن ب کاررتت و پیاما رو حذف کن تا جایی ک میتونی برای وکیل گرفتن لازم میشه