2821
2789
اگ بگم تجربه مشابه داشتم باور میکنی؟کلا دو ترم نگاه عاشقانه ش و از من انکار و قیافه ولی هرچند بهش فک ...

خوب کاری کردی انتقامتو گرفتی 👏🏻

والا این اینطور نیس قبلا با یکی بوده دختره بهش خیانت کرده 

بعد اینم بگم خیلییی قابل اعتماده 

انقد قابل اعتماده که تا حالا کسی نمیدونسته  کانال دست اینه 

انقد چرت و پرت گقتم تا اسمشو گقت 

بهش گفتم دیدمت فلان جا(اونجایی که گفتم جای پسراس همیشه پسرا جمع میشن )😂😂🤣با مثلا گفتم چشم ابرو مشکی هستی قدت نسبتا بلنده(یه مشخصات کلی دادم که به همه پسرا بخوره)🤣🤣این فک کرد واقعا میشناسمش 

بهش گفتم اسمتو نگی هم جون مشخصاتتو میدونم 

از یکی میپرسم اسمتو😂

هرچقدر اصرار کرد باهم باشیم قبول نکزدم گفتم میخوام حذفت کنم از زندگیم گفت دوست ندازم حذف شم🥲ولی خب نشد که بشه💔

خوب کاری کردی انتقامتو گرفتی 👏🏻 والا این اینطور نیس قبلا با یکی بوده دختره بهش خیانت ک ...

چ جالب فقط مطمئن شو اونه ،ولی قشنگ معلومه دختر باهوش و زرنگی هستی ،سلین اول خوب فکراتو بکن تو دانشگاه دوست شدن ریسک داره چون همه میدونن،بعد کات می‌خواد چطوری رفتار کنه،ولی خب بعضی حسا تکرار نمیشن یکم صبر کن اگ دیدی ارزش ریسک کردن داره ریسک کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعام کن🩷🥺 خدا کنه یه حرکتی بزنه خودش پیام بده یا بیاد پیشم

عزیز دلم قربون دل کوچیک عاشقت ،تو ک دختری بلدی،کاری نداره تو چشاش زل بزن چند ثانیه بعد اخم کن بعد پیش کسی که میدونی واسش تعریف میکنه بگو از دستش ناراحتی در موردت غیبت کرده اون خودش میاد دلجویی😅

از دست خودم خیلی ناراحتم دیشب به خاطر مشق پسرم و یه کارایی که کرد دعواش کردم و سرش داد زدم از صبح تب کرده و بی حال افتاده مدرسه هم نتونست بره ‌خیلی بی اعصابم ارامش ندارم 

من ، از وابستگی زیااااد همسرم به خانوادش خسته شدم، توروخدا نگید خانوادشه و فلان، همه ی اینارو میدونم، رفتار شوهرم افراطیه دیگه، مثلا چرا شوهرم باید هرروزززز بره دنبال خواهرش از محل کارش تا خونشون، در حالی که خواهرش بچه نیست و دستش تو جیب خودش، تو این مسیر هم کلی رو مخ شوهر من کار کنه و کلا شخصیتش عوض بشه یا شوهرم هرچی حرف تو خونمون هست تو این تایم بهش بگه و حرف تو حرف، توروخدا برام دعا کنید یه اتفاقی بیفته دیگه نره دنبالش😥

خیلی زیاد دوست دارم بلن بلند جیغ بزنم و گریه کنم آه ای خدا 

عزیزم ناراحت شدم کاش میتونستی حرف بزنی ،خالی کن همیشه خودتو ،لازمه گریه کن ،مشت بزن به دیوار یا بالش ،با یکی حرف بزن اگه کسی رو نداری میتونم گوش کنم اگرم راحت نیستی زنگ بزن مشاوره رایگان ۱۴۸۰

از دست خودم خیلی ناراحتم دیشب به خاطر مشق پسرم و یه کارایی که کرد دعواش کردم و سرش داد زدم از صبح تب ...

خودتو ناراحت نکن بهترین مادراییی که میشناسی هم بعضی موقعا اشتباه میکنن عزیز دلم این دلیل نمیشع تو مادر بدی باشی ,تو فقط خیرشو خواستی حالا خوب پیش نرفته پسر کوچولوتم زودی خوب میشه نگران نباش