2777
2789
عنوان

وقتی میبینمش حالم بد میشه

207 بازدید | 13 پست

پدرشوهرم الان اینجا بود .وقتی میبینمش حالم بد میشه تپش قلب میگیرم و دوست ندارم دیگه بعدش با کسی حرف بزنم.

الان بی حوصلم سر دردم و بغض گلومو داره فشار میده .چیکار کنم آروم شم .نمیخوام دخترم منو اینجور ببینه الان خوابه

اللهم صل علی محمد وآل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن اگ کار بدی درحقت کرده ببخشیش بعدم رفت وآمدتو خیلی کم کن هرموقع حالت بد بود چنتا نفس عمیق بکشید وحواستو پرت کن به یه چیز دیگه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
سعی کن اگ کار بدی درحقت کرده ببخشیش بعدم رفت وآمدتو خیلی کم کن هرموقع حالت بد بود چنتا نفس عمیق بکشی ...

نمیتونم.منم نرم به هوای نوههاش میاد .خیلی دلشکستم ازش خیلی .دلم از این میسوزه که فامیل فکر میکنن خیلی آدم خوب و سرو سنگین و با معرفتیه

نمیتونم.منم نرم به هوای نوههاش میاد .خیلی دلشکستم ازش خیلی .دلم از این میسوزه که فامیل فکر میکنن خیل ...

فقط تمام سعی خودتو بکن ببخشیش عزیزم به خاطر خودت اون آدم ارزش نداره که بخوای بشینی غصه بخوری وقتی ببخشیش کم کم برات بی اهمیت میشه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
فقط تمام سعی خودتو بکن ببخشید عزیزم به خاطر خودت اون آدم ارزش نداره که بخوای بشینی غصه بخوری وقتی بب ...

جوونیم چی؟برمیگرده؟

روزهایی که داغونم کرد و نتونستم زندگی کنم‌چی پس

جوونیم چی؟برمیگرده؟ روزهایی که داغونم کرد و نتونستم زندگی کنم‌چی پس

اگ الان به خاطرش غصه بخوری جوونیت برمیگرده ؟نه پس هرکاری میکنی برای آرامشت بکن چون این روزارم باغصه خوردن از دست میدی توکل کن به خدا هرکسی ذره ای بدی کنه جوابشو میگیره 

اگ الان به خاطرش غصه بخوری جوونیت برمیگرده ؟نه پس هرکاری میکنی برای آرامشت بکن چون این روزارم باغصه ...

امیدارم خدا منو ببینه آرزوهامو ک دیگه از خودم گذشت همه چی .من دیگه الان اگه چیزی میخوام برای آرامش بچه هام میخوام‌

امیدارم خدا منو ببینه آرزوهامو ک دیگه از خودم گذشت همه چی .من دیگه الان اگه چیزی میخوام برای آرامش ب ...

مطمعنن خدا میبینه ایمان داشته باش که بهترینهارو برات میخواد توصبر کن وتوکل غصه ام نخور خدایی به این بزرگی داری