خانم های گل نی نی سایت بیاد از فوت وفن آشپزی خودتون بگید که هر غذایی رو چطور درست کنیم خوشمزه تر میشه، بعضی ها مثل من که تازه میخوان اشپزی کنن قلق برخی غذا ها رو نداریم حتی از روی دستور پخت انجام بدیم باز اونجوری که باید در نمیاد، فوت کوزه گری تون چیه؟؟ 🤩🥰
ادویه هر غذایی به جا باشه من دیدم طرف تو همه غذاهاش زیره میریزه حتی قرمه سبزی به نظرم باید بدونی چه ادویه و چه چاشنی ای رو به کدام غذا بزنی و چقدر بزنی مثلا ربی که به قیمه میزنیم نباید اندازه ربی باشه که به خورشت بادمجان میزنیم باشه یا قلقای اینجوری
من برای خورشت و مرغ خیلی کم آب میریزم و قل اولو که داد دیگه زیر گازو کم میکنم تا آروم بپزه و نهایتا آب مرغ و خورشتم مزه ش خیلی خوب میشه ،، برای ماهی من داخل توستر درست میکنم ، سوخاریش میکنم اول نیم ساعت داخل مواد سیر پیاز فلفل زرد چوبه یه ذره آبلیمو نمک و ادویه کاری میخوابونم بعد توی یه ظرف تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو میزنم ،توی یه ظرف دیگه آرد گندم و ظرف سومی ام آرد سوخاری اول ماهیو میزنم به آرد سفید بعد تخم مرغ بعد دوباره سفید بعد آرد سوخاری بعدم داخل توستر زمان یکساعت با دمای ۲۵۰ درجه و نیم ساعت اول المنت بالا و پایین همزمان نیم ساعت دوم المنت بالا ، تکه های ماهی ام جوری میزارم که گوشتش به سمت المنت بالا و پوستش به سمت المنت پایین باشه
مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰