2777
2789
عنوان

راز خوشمزگی غذا هاتون چیه؟ بیاد بگید چطور یه اشپز خوب بشیم؟؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 93 پست

ماکارونی،  پودر آویشن .پودر سیر . فلفل دلمه . رب زیاد

آبگوشت ، زمان پخت طولانی

لوبیا پلو ، پودر دارچین زیاد.زرچوبه توی آب برنج

خورشت بادمجان، زمان پخت زیاد با شعله کم

کتلت یا شامی، پودر سیر زیاد. سبزی خشک معطر .سیب زمینی زیاد نریز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادویه به نظرم خیلی مهمه

ادویه هر غذایی به جا باشه من دیدم طرف تو همه غذاهاش زیره میریزه حتی قرمه سبزی به نظرم باید بدونی چه ادویه و چه چاشنی ای رو به کدام غذا بزنی و  چقدر بزنی مثلا ربی که به قیمه میزنیم نباید اندازه ربی باشه که به خورشت بادمجان میزنیم باشه یا قلقای اینجوری

ادویه هر غذایی به جا باشه من دیدم طرف تو همه غذاهاش زیره میریزه حتی قرمه سبزی به نظرم باید بدونی چه ...

دقیق جانم درست میگی👏

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شنبلیله بگیر خشک کن وقتی قرمه میزاری یه ساعت مونده به پخت کامل یع قاشق پودر شنبلیله بریز داخلش محشر میشه پیاز داغش خوشگل سرخ کنی و گوشتو داخلش تفت بدی با زیه فراوون

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
ادویه خیلی مهمه. جوز هندی. تخم گشنیز. پودر سیر. گرد غوره. زیره

تخم گشنیز رو برای چی استفاده میکنی ؟

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

من برای خورشت و مرغ خیلی کم آب میریزم و قل اولو که داد دیگه زیر گازو کم میکنم تا آروم بپزه و نهایتا آب مرغ و خورشتم مزه ش خیلی خوب میشه ،، برای ماهی من داخل توستر درست میکنم ، سوخاریش میکنم اول نیم ساعت داخل مواد سیر پیاز فلفل زرد چوبه یه ذره آبلیمو نمک و  ادویه کاری میخوابونم بعد توی یه ظرف تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو میزنم ،توی یه ظرف دیگه آرد گندم و ظرف سومی ام آرد سوخاری اول ماهیو میزنم به آرد سفید بعد تخم مرغ بعد دوباره سفید بعد آرد سوخاری بعدم داخل توستر زمان یکساعت با دمای ۲۵۰ درجه و نیم ساعت اول المنت بالا و پایین همزمان نیم ساعت دوم المنت بالا ، تکه های ماهی ام جوری میزارم که گوشتش به سمت المنت بالا و پوستش به سمت المنت پایین باشه

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
تخم گشنیز رو برای چی استفاده میکنی ؟

تخم گشنیز برای همبرگر و غذاهای فست فودی. مثل پیتزا

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
تخم گشنیز برای همبرگر و غذاهای فست فودی. مثل پیتزا

😘😘