2777
2789
عنوان

راز خوشمزگی غذا هاتون چیه؟ بیاد بگید چطور یه اشپز خوب بشیم؟؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=312378422]چه مقدار میزنید مثلا برای ۱ قاشق چای خوری سرخالی مزش کن البته ۱ قاشق غذاخوری گلاب هم بریز قبل اینکه میاری سرسفره ولپه هم قبل اینکه بریزی توقابلمه با آب ۲ دقیقه بزار بپزه وبعد آب جوش بریز بعد بریز توقابلمه 

قرمه سبزی......سبزی سرخ شده در حد سوختن و لیمو عمانی

قیمه..ابگوشت..چلو گوشت گوشتت گوسفندی باشه به طور خودکار خوشمزه میشه

ماکارونی ....پیاز زیاد رب و روغن و ته دیگ خوب 

انواع اش و سوپ ها..فقط باید با شعله کم خوب جا بیوفتن لعاب دار بشن بعد لعابداری به طور خودکار خوشمزه میشه

😅😅

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

فقط استفاده درست از ادویه... چین با افزایش خیلی زیاد جمعیتش در زمان‌های دور به شدت با کمبود غذا مواجه شده بود و نمی‌تونست مردمش رو تامین کنه. چاره راهش از وقتی پیدا شد که اهمیت ادویه رو کشف کرد و باهاش هرموجودی رو پخت و خورد  

من خورشتاروبایه بار آب ریختن درست میکنم یعنی همون اول که روی مواد آب ریختم زیرشو کم میکنم آروم بپزه جابیفته اگه زیر غذا زیاد باشه وآبش خشک شه مجبوری وسط پختنش آب بریزی که نسوزه ولی اگه زیرش کم باشه وزمان بدی واسه پختن خیلی طعمشو خوب میکنه البته ادویه به مقدار اندازه هم بریز 

وخورشتا رو میزارم تاکم آب شه بعد خاموش میکنم البته بعضیا دوست دارن آبدار باشه ولیمن تقریبن بی آب خاموش میکنم طوری که روغن میندازه

فقط استفاده درست از ادویه... چین با افزایش خیلی زیاد جمعیتش در زمان‌های دور به شدت با کمبود غذا مواج ...

کآش پیدا نمی کرد

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

تو آش و سوپ آب گوشت میریزم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

یکی از دوستان از مشهد برای من مقداری ادویه قرمز رنگ ترش مزه آورده بهش گفتم اسم ادویه چیه میگه نمی دونم بهش میگن ادویه مشهدی . شوهرم از زاهدان یک ادویه قرمز آورده که تند است البته نه خیلی زیاد  اونم میگه بهش میگن ادویه سیستانی

فروشنده هر دو ادویه هم گفتند توی همه غذاها کاربرد داره  . اگر کسی این ادویه ها را می شناسه اسمش را بهم بگه ممنون میشم.

خودتون خشک میکنید یا اماده میخرید

آماده می خرم از سوپری محلمون مارک چیزی نداره فکر کنم خودشون بسته بندی میکنن روش با ماژیک نوشتن رب گوجه خشک ،برای من نسبت به رب بهتره هم طعمش هم رنگش بهتره