2777
2789
عنوان

کیا مادرشون هست ولی نیست

123 بازدید | 15 پست

و مادری که دارمش ولی انگار نداشتم....

در اوج بیماریهام بیمارستان رفتنهام و سختیهام نبود توی دردهام صداش میکردم ولی نبود....حتی خودشو تکون نمیداد بیاد پیشم .میدونم تنت ضعیفه وهرچی لااقل یکبار میمودی کنار باشی.

کسی مثل من بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نبوده؟

نمیدونم الان شش ماهه نرفتم خونه اش حتی فقط چند روز یکبار تلفنی اونم به خاطر خدا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اخ افرین دقیقا باید همه چیم تازه بهش بگی

چند روز دیگه زایمان دوممه 

امروز حالم خیلی بده 

از معده درد شدید و حالت تهوع دارم میمیرم 

دخترم یکم دیگه از مدرسه تعطیل میشه 

ناهار ندارم برای بچم 

حتی رغبت نکردم بهش زنگ بزنم 

چون میدونی چی جواب میده ؟ میگه پاشو نبات داغ درست کن بخور بهتر بشی 

تو هیچی ازش توقع ندارم 

تو هیچی

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

چند روز دیگه زایمان دوممه  امروز حالم خیلی بده  از معده درد شدید و حالت تهوع دارم میمیرم ...

مثل منی بنظرم مقصر خودمونیم چون من همش گفتم بهش فشار نیاد خودم همه کارامو بکنم .تا حایی که کلا کناره گیزی کرده نیست.منم سر زایمانم مادرشوهر بیخیالم بود که التناس میکردم درد دارم بگو دارو بزنن با بیخیالی میگفت خانوم زایمانه دیگه بلید درد بکشی مادرهمینه حالا بذاربه پرستار بگم

مثل منی بنظرم مقصر خودمونیم چون من همش گفتم بهش فشار نیاد خودم همه کارامو بکنم .تا حایی که کلا کناره ...

من مامانم باهام بود 

منم بچه و بی تجربه 

شوهرم اتاق خصوصی گرفت که راحت باشیم 

دوتا عطسه کرد مامانم و گفت آلرژیم داره عود میکنه 

دوتا قرص هیدروکسیزین که خیلی خواب اوره رو همزمان خورد و رو تخت همراه خوابید 

استارتر خوابیداااا ، قشنگ بیهوش شد 

واسع همین اصلا بود و نبودش فرقی نمیکنه 

چی بگیم والا 

یادآوری این چیزا بیشتر اذیتمون میکنه تا آروم

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌