2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت تومن 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بدون مرایا 5400یا 5700 رقمش دقیق یادم نیست اما با مزایا بدون اضافه کار فکر کنم 8تومن بشه

ببخشید مزایا شامل چیه ؟

الان من میخام داخل آزمایشگاه تشخیص طبی استخدام بشم گفتن چون سابقه نداری طبق اداره کار

میخام بدونم چقدر باید بهم بدن 

۸ تومن ؟ 

5300 پایه هست برای 8 ساعت کار  که اضافه کاری ازش حساب میشه 2 تومن مزایا شامل خواربار و مسکن هست 

حق اولاد 500 هست هر فرزند  2/5 روز مرخصی 

عیدی و سنوات هم که طبق قاونون

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
5300 پایه هست برای 8 ساعت کار  که اضافه کاری ازش حساب میشه 2 تومن مزایا شامل خواربار و مسکن هست ...

ببخشید الان من وقتی بخام قرار‌داد ببندم بهم حق مسکن و خواربار میدن ؟ 

یعنی ۵۳۰۰+۲ میدن که بشه ۷۳۰۰ ؟