الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب باورم نمیشه پس خداروشکر پدرت عاقله خداحفظشون کنه چون هرپدری این مدلی نیست
بله باور کردنی نیست بین تمام ما فقط یکی از بچه هاشو دوست داره .مادرم حدود هفتاد سالشه اما کلا سر جمع یکسال اشپزی کرده اونم اوایل ازدواج.پدرم اشپزی میکنن .هرگز به بچه و نوه اهمیت نمیده .مهربونه اما انگار بلد نیست.چی بگم هرکی یه جوره تمام جلسات مدرسه منو پدرم اومده شاید باور نکنی زمان بلوغ پد بهداشتی منو پدرم بین خریداش میخرید
خداخیر بده به پدرتون مادرتونم اشتباهات بزرگی داشته وداره شوهرخوبی داشته هرکی بود طلاقش داده بود م ...
دیگه سن و سالی ازم گذشته عزیزم😄 انقدر مشغول و درگیرم که فراموش کردم فقط گاهی حسرتش اذیتمون میکنه مثلا وقتی درحال اشپزیم یادم میاد حسرت یه ناهار گرم بعد از مدرسه چقدر اذیتم میکرد یا حسرت نداشتن مادر زمان زایمان و معاینات بارداری چون من استراحت مطلق بودم وقتی میدیدم یکی با مادرشه ناخوداگاه گریه میکردم چه میشه کرد
چه شخصیتی داری که به آدما میخندی خدا نکنه کسی برا شما درد و دل کنه ففط تمسخر میکنی یعنی پدر به آدم ...
منظور من از معیارم توی تاپیکم رفتارهایی فراتر از نظر دادن برای مدل مو بود هرچند که منم گفتم شاید توی این موقعیت قرار بگیرم منم ناراحت بشم بالاخره ممکنه هر فرد احساسات مختلفی با رفتارهای دیگران بهش دست بده ، من قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم ولی از سوءبرداشت و حرف شما هم ناراحت شدم البته به دل نمیگیرم