kabutarbiazar مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 عنوان رابطتون با پدرتون چجوریه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 92 پست من هر کاری میکنم نمیتونم با بابام خیلی صمیمی باشم ، به طور کلی ارتباط ما دوری و دوستیه ، به نظرتون طبیعیه ؟ شما ارتباطتون چجوریه؟ 1402/07/10 | 07:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سکینه۰سگ۰سیبیل عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 10098 خودم تاپیک زدم ولی دارم به بقیه دلداری میدم ، ناراحت نشی عزیز دلم ولی خیلیا همین رو گفتن ، ب ... کفره ولی بیشتر راضیم نباشه چون میبینم خاهر و برادرامم چقد از رفتاراش اذیت میشناون از پدر بودن فقط پس انداختن بلد بود
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6694 رابطه مون خداروشکرخوبه. سنش بالا هست هر شب می بینمش دکتر میبرمش. خدا حفظش کنه براتون. قدر بدونین. گاهی خیلی زود دیر میشه قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 نیازی بهش ندارم تا بود که پدر مهربونی بود امامن بودنشو میخوام اون ب فکر عشقو حال خودشه ی زنگم ب من ن ... ولی شما از فکر کسی دیگه خبر ندارین ، پیشنهاد میکنم خوشبین باشید ، انشالله همه چیز درست شه
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 فوت شده کاش کنارم بود💔 حتما براشون فاتحه میخونم عزیزم
مهربانوmmm عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4874 نمیدونم شاید با گذشت زمان بهتر شه برای منم ، ممنون عزیزم که تجربت رو گفتی نه عزیزم باگذشت زمان بهتر نمیشه اونطوری که بار اومدی دیگه نمیتونی تغییر بدی. من 7ساله ازدواج کردم هنوزم با بابام سروسنگینم جلوش معذبم گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 کفره ولی بیشتر راضیم نباشه چون میبینم خاهر و برادرامم چقد از رفتاراش اذیت میشن اون از پدر بودن فقط ... متوجهم چی میگی عزیزم ، از خدا میخوام همه چیز براتون اوکی بشه و رفتار پدرتون تغییر کنه
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 28397 حتما براشون فاتحه میخونم عزیزم فلک بادلت بچرخه الهی مهربون ،یه دنیاممنون💜 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
لیلیوم۷۵ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12454 آخی عزیزم میفهمم چی میگی ، انشالله به حق حضرت مصطفی که تولدشه سربه راه بشن همه کسایی که اعتیاد دارن ... خیلی لطف کردی دیشبم خودم گریه کردم حضرت محمد به دخترش قسم دادم پدرم ترک کنه سر به راه بشه انشالله حاجت بگیرم خدایا شکرت
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 نه عزیزم باگذشت زمان بهتر نمیشه اونطوری که بار اومدی دیگه نمیتونی تغییر بدی. من 7ساله ازدواج کردم هن ... چی بگم والا ، فعلا که سر و سنگینم با پدرم بقیشم توکل به خدا ، تا حالا سه تا نظر متفاوت شنیدم
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 20117 مثلا وقتی موهامو چتری زدم اصلا نگفت قشنگ شدی و مبارک باشهمحبت نمیکنهداداشمم گفت این چیهانوقت میگن چرا دخترا میرن سمت پسر یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
مادرتنها۱۹۹ عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 6432 با بابام مثل دوستایی بودیم که دردل و شوخی و خنده و سربه سر گذاشتن و احترام همو داشتنیادش بخیردلم تنگ شده براش
مهربانوmmm عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4874 چی بگم والا ، فعلا که سر و سنگینم با پدرم بقیشم توکل به خدا ، تا حالا سه تا نظر متفاوت شنیدم نمیشه که 20سال یجور زندگی کردی بعدش یهو عوض بشی بپری باباتو بغل کنی من اصلا روم نمیشه گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 مثلا وقتی موهامو چتری زدم اصلا نگفت قشنگ شدی و مبارک باشه محبت نمیکنه داداشمم گفت این چیه انوقت م ... چقدر معیارهای من با شما فاصله دارن ، ناراحت نشی عزیزم نمیدونم شایدم اگه بابام اینکارو میکرد ناراحت میشدم ، به هر حال بازم ببخشید خندیدم عزیز دلم
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 با بابام مثل دوستایی بودیم که دردل و شوخی و خنده و سربه سر گذاشتن و احترام همو داشتن یادش بخیر دلم ... خدا حفظشون کنه قدرشون رو بدونید ، انشالله که کنارتون هستن؟
kabutarbiazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 293 نمیشه که 20سال یجور زندگی کردی بعدش یهو عوض بشی بپری باباتو بغل کنی من اصلا روم نمیشه نه اون تغییر میکنه نه من ، ...