خواهرم ۲۴ سالشه همیشه دلش ازدواج میخواست با ی پسرش اشنا شد که هم کلاسم بود خیلی زود رفت تا عقد روز عقد اولین رفتار زشت دومادمون رو دیدیم سر مادرم و من داد زد و ی حالتی که میخواست مادرمو بزنه دعوا کرد چرا زود تر اماده نشدین بریم سر سفره . از همون رفتار دلم شور میزد که این مشکل داره و بعدا دست رومون بلند میکنه . روز عقد خواهرم نذاشت کسی از فامیل دعوت کنیم چون پدرم فلج شده نمیتونست بیاد برا همین دل نداشت کسی از فامیل بگه . فکر میکنم با همچنین شوهر پرویی با خودش فکر کرده ما صاحب نداریم . تو عقد خواهرمو باردار کرد و از بس با خواهرم دعوا کرد افتاد رو خونریزی سقط کرد و کوتاژ بردنش کرد . حالا تقصیر خواهرمم نبود اون یعنی نمی دونست بخاطر میل جنسیش نباید اسپرمشو بریزه . چون خواهرم بارها التماسش کرد که نمیخواد تا عروسی رابطه داشته باشه بزور افتاده بود روش 😔 بیچاره دو قولو باردار شد بعد هم از بس اذیتش کرد سقط شدن امروز جلو من خواهرمو کتک زد سر یه شوخی ساده که بین خودشون دوتا بوده من تو بالکن داشتم حرف میزدم دیدم تا صدا کتک زدن میاد مثل اینکه وقتی تنها بودن خواهرم شوخی کرده شلوارشو کشیده پایین اونم برداشته با مشت همینجور میزده تو سرش درسته خواهرم بچگی کرد ولی همین امروز سونو رفته بود فهمید دو سانت از جنین هنوز تو شکمشه و دوباره باید کورتاژ شه برا همین خواست خودشو خالی کنه حالا اون ی تذکر نمیتونست بده باید کتکش میزد؟ بخام رفتار های زشت دیگه دومادمون رو بگم طولانی میشه خواستم نظرتونو بخام طلاق بگیره همین اول بهتره ؟
جلوی شما افتاده روی خواهرت!!!!!!!!!!😑😑😑😑😑 مگه داریم!مگه میشه؟!!! من نگفتمکار شوهره درسته..شوه ...
بله بعد از سقط میدن برا نمونه برداری ببینن حاملگی مولار بوده یا نه چون باقی جنین از شکم بزداشته نشه تبدیل به سرطان میشه شما سقط کردی کامل بچه از بارتون رفت ولی اونایی که ما های اول سقط میکنن ممکنه بقایای جنین تو شکم باقی بمونه
یه جا گفتی یک هفته ست عقد کردن پس چطور انقد زود باردار شد و سقطش هم کرد
یبار میگی سر یه شوخی ساده بین خودشون یبار میگی پسره جلو روم افتاده روخواهرم رابطه میخواسته
وات د فاز
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
نه گفتم یک هفته پیش سقط کردن حتما اشتب تایپی بوده یا حواسم نبوده
بنظرم خواهرت هم نرمال نیست مگرنه شوهرش انقد جرات نداشت پیش بره
اولش فکر کردم از زوره بدبختی و نداری خانوادتون زنش شده
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟ حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
خوب روش نمیشد به مادرم بگه راهنمایی بخواد متم رشتم تجربی بود یه چیزایی سر در میوردم
وااااا اون نباید میگفت که مادرتون باید راهنمایی میکرد..اصلا مادرتون چشش باید روی اون بود چون زندگی اولش مشکلاتش تو بعضی خانواده ها زیاده باید بهترین راه براساس تجربه جلوی دخترش میذاشت...اخرین راه بعد از رفتن همه راهها طلاقه