2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم جلو چشمم خواهرمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 110 پست

در اینکه اون مردک بیمار روانی هست شکی نیست

ولی خواهرت خیلی رفتارش زشت بوده و قطعا بازم از این قبیل رفتار زننده کرده و خودشو تو چشم شوهرش خار و خفیف کرده

دیگه حرمتی بینشون نیست...

از یه طرف شما میگی افتاده روش حامله اش کرده..ولی این خواهر شما که خودش شلوار طرف درمیاره نیازی به اجبار نداره بنظرم😑😑

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم خواهرتون  با چه منطقی دوبار پشت سرهم از چنین فردی باردار شده!!!یعنی دوستم با ۲۰ سال سن از کسی که دوسش داشت ولی خانوادش شدیدا دخالت میکردن با جلوگیری مخفی نذاشت بچه دار بشه یواشکی قرص میخورد!!!اخرش هم جدا شدن!!جالبتر که مادرشوهره به پسرش گفته بود اگه باردار بشه هیچجا نمیره تو عرضه نداری یه بچه بزاری شکمش!!!!

در اینکه اون مردک بیمار روانی هست شکی نیست ولی خواهرت خیلی رفتارش زشت بوده و قطعا بازم از این قبیل ...

چونکه اون اول جلو من افتاد رو خواهرم بعد من رفتم بالکن با گوشی حرف بزنم مثل اینکه ولش نمیکرده شلوارشو در اورده فرار کرده که میفته روش مگه زوره وقتی تازه سقط کرده رابطه داشته باشن دکتر گفته تا یکماه نباید رابطه ای باشه شما هم زود قضاوت نکن وفتی همه چیزو نمیدونی

چونکه اون اول جلو من افتاد رو خواهرم بعد من رفتم بالکن با گوشی حرف بزنم مثل اینکه ولش نمیکرده شلوارش ...

چه ربطی داره یه قضاوت نکن یاد گرفتین همه جا میگین

معلومه که همه چیز رو نمیدونم مگه تو زندگیشون هستم!@!!

هرچی شما تعریف کردی ما طبق اون نظر میدیم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وقتی میگیم توی عقد رابطه نداشته باشید برای همین دیگه  عزیزم این دامادتون یکم نرمی استخون میخات ...

بیشعور میخواست منو بزنه هلش دادم خودهرمو نزنه اونم سه بار داد زدم به مادرش گفتم منو بزنه شکایت میکنم

یه بار محکم خواهرت و مخصوصا مادرت محکم جلوش بیاستن حساب کار میاد دستش . خواهرت محکم بگه میخوام طلاق ...

همین کارو میکنیم قطعا این لیاقت مهربانی و صاف بودن رو نداره با یه وحشی باید مثل خودش رفتار کرد 

چونکه اون اول جلو من افتاد رو خواهرم بعد من رفتم بالکن با گوشی حرف بزنم مثل اینکه ولش نمیکرده شلوارش ...

جلوی شما افتاده روی خواهرت!!!!!!!!!!😑😑😑😑😑

مگه داریم!مگه میشه؟!!!

من نگفتمکار شوهره درسته..شوهرش آدم عصبی هستن من میگم خواهرت بیگناه ندون .خواهرت هم اندازه شوهرش مقصره...حتی بیشتر از شوهرش مقصره چون از چنین فردی دوبار باردار شده کسی که اهل قمار بیکار و....هست...

در ضمن ما بچمون ۶ ماهگی سقط شد بهمون ندادن بچه های خواهرت دادن دست شوهرش اونم تو شیشه...!!!!ع

یعنی جلوی روی تو وپدرمادرش افتاد رو زنش و رابطه میخواست؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ