2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم جلو چشمم خواهرمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 110 پست
اره مردا همشون مثل فیلما و داستان بچگی هامون نیستن ولی نباید هیچ مردی دختر هیچ مرد دیگه ای رو کتک بز ...

حق باتوست ...ولی اینجا ایران هست سرزمینی که وقتی دختر دیر بیاد توسط پدرش محکوم به مرگ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باتوست ...ولی اینجا ایران هست سرزمینی که وقتی دختر دیر بیاد توسط پدرش محکوم به مرگ میشه

پدر من اینجور نبود چون ایرانه که افغانستان 

نیست که دختر بکشن پدرم سالم بود تیکه تیکه اش میکرد 

بنظرت طلاق بگیره شانس ازدواج دوباره داره؟

صدردرصد ..همه شانس دوباره و صدباره دارن...اگه کسی تنها زندگی میکنه دلیلش نداشتن خواستگار نیست..دلیلش انتخاب و ترجیح تنها زیستن به جای زیستن با هر بی هویتی هست

وااااا اون نباید میگفت که مادرتون باید راهنمایی میکرد..اصلا مادرتون چشش باید روی اون بود چون زندگی ا ...

مادرم مارو تو محیط بسته ای بار اورده هیچی بلد نبودیم و هر چی فهمیدیم از بقیه دخترا بوده 

صدردرصد ..همه شانس دوباره و صدباره دارن...اگه کسی تنها زندگی میکنه دلیلش نداشتن خواستگار نیست..دلیلش ...

بخدا خودم یه پسر عمو داشتم نامزدم بود هیچوقت دست روم بلند نکردطلا برام خرید خرجم میکرد ولی با زنای بیوه دوست بود باهاشون سفر میرفت خودم جواب رد دادم رفت که بعدا با یه بچه بدبخت نشم ولی خواهرم عزن نفس نداشت رفت خودشو بدبخت کرد با یه خونواده بی نسبت

مادرم مارو تو محیط بسته ای بار اورده هیچی بلد نبودیم و هر چی فهمیدیم از بقیه دخترا بوده 

داری میگی خواهرم تو دانشگاه پسره رو پیدا کرده بعد میگی محیط بسته!!!!

ببخشید ولی من تایپیک رها کردم. چون و....

بنظرم خواهرت هم نرمال نیست مگرنه شوهرش انقد جرات نداشت پیش بره اولش فکر کردم از زوره بدبختی و نداری ...

نه خوشی زد زیر دلش چشاش فقط موقعیت خانوادگی طرف میدید که پدر مادر پسره کارمندن خیلی بهش گفتم انسانیت انسانیت ولی فقط موقعیت دوست داشت