2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم جلو چشمم خواهرمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 110 پست

یا امام حسین، به نظرم نه خواهرتون به بلوغ فکری رسیده نه داماد، خواهرت فقط خواسته ازدواج کنه دیگه...سر مادرتون داد کشید به چه حقی، بعد خواهرت رفت سر سفره عقد نشست...نظری ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خواهرت رفتار با مردا رو باید یاد بگیره بعد ...

من بعد ۱۱ سال از ازدواج هنوز با احتیاط با شوهرم رفتار میکنم .مردا غیر قابل پیش بینی آن اکثرا و رفتار باهاشون سیاست میخواد.

کاش تو مدارس و دانشگاهها به جای در سای بدرد نخور زندگی رو یاد میدادن.

خدایا شکرت...

به نظر ما و شما نیست خواهرت باید تصمیم بگیره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

آدم نیست دامادتون واقعا،الان این بار دومه داره سقط میکنه؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

خب اینکه شوهرش عصبی هست یه حرفه

و اینکه خواهرتون امادگی ازدواج نداشت حرف جداست

خواهر شما کارش واقعا زشت بود بی ادبی یک طرف بی احترامی یک طرف تو خونه شما اینکار کردن یعنی اصلا زندگی زناشویی چیه نمیدونه..زندگی حرمت میخااااااااد که متاسفانه خواهر و همسرشون هر دو نمیدونن و انگار اغاز کننده مشکلات خواهرتون هستن

طلااااق

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

حتما خواهرت بره پزشکی قانونی

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
صد در صد طلاق بگیره بهتره شما رفتار زشتشو دیدید نباید میذاشتید عقد کنه

ما به خواهرم روز عقد گفتیم من گریه کردم التماسش کردم خودش مثل احمق ها راضی بود رفت عقد کنه خودشو بدبخت گرد طدف حتی تو یخچالش غذا نمیذاره و نمیخره خواهرم بخوره هر روز خواهرم خونه ما غذا میخورد اینا بکنار میگه ارث زنمو میخوام دو تا مغازه بهم بدین