2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم جلو چشمم خواهرمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4671 بازدید | 110 پست
یه روز فقط یه روز بفهمم شوهر خواهرم دست بلند کرده تک تک استخوناشو میشکنم

تازه طرف میخواست منو دوبار کتک بزنه هلش دادم گفتم چخبرته مگه صاحب نداره خواهرم گفت زنمه دلم میخواد کتکش بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن طلاق که فقط فسخ یه قرار داد نیست کهبه همین سادگی تصمیم گرفت...اولا باید سعی در حل مشکلات کرد مثلا خواهرتون باید پخته تر رفتار کنن اگه مادرتون شلوار پدرتون پیش خونه فامیل حتی اگه اونا تو اتاق دیگه بودن میکشید پایین پدرتون چه واکنشی نشون میداد یا اصلا خواهرت با تو این کار میکرد!!هر وقت خواهرت خودش اصلاح کرد ولی باز شوهرش اصلاح نکرد خودشو اون موقع باید تصمیم کبری گرفت

چقدر وحشی و خشن...شما که رفتار خشن این آقا را قبل از عقد دیدید، نباید اجازه می دادید عقد انجام بشه. این سقط هم حکمتی داشته... برای اینکه خواهرتون بتونه راحت جدا بشه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ما به خواهرم روز عقد گفتیم من گریه کردم التماسش کردم خودش مثل احمق ها راضی بود رفت عقد کنه خودشو بدب ...

یه بار محکم خواهرت و مخصوصا مادرت محکم جلوش بیاستن حساب کار میاد دستش .

خواهرت محکم بگه میخوام طلاق بگیرم و مادرت هم با دلیل و مدرک بگه شما بدرد دختر ما نمی خوری. معلوم میشه طرف چند مرد حلاجه یا اینوری یا اونوری نباید اینقدر پررو باشه یا روش کم بشه یا طلاق بگیرن .

خدایا شکرت...
چقدر وحشی و خشن...شما که رفتار خشن این آقا را قبل از عقد دیدید، نباید اجازه می دادید عقد انجام بشه. ...

ما خیلی گفتیم بهش خودش نخواست فکر میکرد مرغ سعادت رو شونش هست با ازدواج بعد ازدواج طرف حتی غذا برا یخچالشون نمیگرفت 

وقتی میگیم توی عقد رابطه نداشته باشید برای همین دیگه 

عزیزم این دامادتون یکم نرمی استخون میخات کسی نیست استخوناشو براش ماساژ بده که باردیگه دست از وحشی بازیاش برداره ؟

از جنگل اومده مردک روانی 

بهتره خواهرتون دوباره باردار نشن....کمی به خودش و همسرش وقت بده اگه اصلاح نشد جدا بشه...گناه داره بچه...بچه عروسک نیست که بگیم طلاق اثری روش نمیزاره...به شدت اسیب می‌بینه 

در ضمن طلاق که فقط فسخ یه قرار داد نیست کهبه همین سادگی تصمیم گرفت...اولا باید سعی در حل مشکلات کرد ...

من هم میدونم اشتباه کرده ولی کسی اونجا نبوده که ببینه فقط خودشون دو تا بودن و از لحاظ دوم میگم که حق هیچ زنی نیست کتک بخوره اون که جرم نکرده با تذکر و دعوا بدون کتک هم میشه برخورد کرد خواهرم تازه سقط کرده تا دیروز بیمارستان بود درست نبوده کتک زدنش

خاک بر سرش کنن.باید جدا بشه. پسره پرو بجا اینک درکش کنه بدتر اذیتس میکنه 

گرچه مردا شعور ندارن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بهتره خواهرتون دوباره باردار نشن....کمی به خودش و همسرش وقت بده اگه اصلاح نشد جدا بشه...گناه داره بچ ...

من میگم که تا حامله نشده طلاق بگیره پسره خیلی بی ادب هست میترسم بعدا بدتر بزنه تازه اولش هست یک هفته از عروسیشون نگذشته