2777
2789

سلام میشه چند لحظه بیایید و برام توضیح بدید پروسه اش چجوره؟سرم میزنن؟؟چند بار در هفته باید رفت؟؟موها سریع میریزه؟مژه هم‌میریزه؟ 

بعد اقوام میان دیدنتون ناراحت میشید تو اون وضع ببینن شما رو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمه شوهرم دیگه توی دومین جلسه ریختن مثلا من خودم به شخصه دوست ندارم تو این شرایط برم پیش کسی فک میکنم فک میکنه داریم بهش ترحم میکنیم واسه دیدن عمه شوهرمم خیلی دست دست کردم تا رفتم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

سدم میزنن، بستگی به تشخیص پزشک داره، خیر همون دفعه اول دوم مو ریزش نداره، اگر حال روحیت رو عیادت بهتر میکنه قبول کن، تنهایی خیلی سخته...دور ورت شلوغ باشه بهتره، جلسه اول سر درد و حالت تهوع داری بهتره مایعات زیاد بخوری و استراحت کنی.. و در آخر سلامتیت به دست میاری گل من

عمه شوهرم دیگه توی دومین جلسه ریختن مثلا من خودم به شخصه دوست ندارم تو این شرایط برم پیش کسی فک میکن ...

الهی خدا شفا بده. منم همین حس و دارم. 😔😔یکی از اقوام هم شوهرش سرطان داره حتی به خانمش روم‌نشد زنگ بزنم. ترسیدم ناراحت بشه. مثلا پای گوشی گریه کنه. نمیدونستم سر خودمم میاد

پدربزرگم داره اره سرم میزنن فکر میکنم هرروز میزنه یا هفته ای یکبار البته برای اون خیلی پیشرفته شده ۵جلسه که تموم شد باید بره پرتو درمانی موهاش اینا تازه دروحال ریختنه اما اسی یچیز کسی که سرطان داره و شیمی و پرتو میشه اون اشعه ها قابل پخش شدن هستن و بسیار واگیری هستش اینو دکتر پدربزرگم به مادرم گفته بود چون من زیاد به دیدنش میرم و باردارم یهو به ذهنش رسید 

گفته بود دکترش باید توالت و ظرف و اتاق و لباساش کلا جدا باشه باشه حداامکان از بقیه بخواید به ملاقاتش نرن کسایی که سیستم ایمنی پایینی دارن سرما خوردن انفولانزا گرفتن کرونا گرفتن باردارن و بچه کوچیکا اصلا نزدیکش نشن  این چیزی بود که دکترش به ما گفت 

الهی بحق فاطمه زهرا خدا تمام مریضارو شفای عاجل بده مریضی خیلی بده😔

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من تو شهری تنها و غریب هستم نمیخوام به کسی بگم. حتی به خانواده خودم. بعدم هر یکسال کسی در خونمونم نمیزنه. فقط بدونم تلفن میتونم حرف بزنم‌که شک نکنن. چیزی نمیگم. ولی میترسم حالم اونقدر بد بشه که جواب تلفن و نتونم بدم. 

الهی خدا شفا بده. منم همین حس و دارم. 😔😔یکی از اقوام هم شوهرش سرطان داره حتی به خانمش روم‌نشد زنگ ...

توکل کن ، و روحیه شرط اول تو شکست دادن بیماریه ...فقط روحیه ، روحیه ،روحیه، پیاده روی برو حتما ،با دوستات بیرون برو...