2777
2789
عنوان

کی شیمی درمانی کرده؟چند لحظه میایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 31 پست
الهی خدا شفا بده. منم همین حس و دارم. 😔😔یکی از اقوام هم شوهرش سرطان داره حتی به خانمش روم‌نشد زنگ ...

اره دقیقا مثلا من خودم یه زمان ای مریضیو بگیرم دوست ندارم هیچ کس بفهمه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

پدربزرگم داره اره سرم میزنن فکر میکنم هرروز میزنه یا هفته ای یکبار البته برای اون خیلی پیشرفته شده ۵ ...

الهی خدا پدربزرگ عزیزت و حفظ کنه برات و سلامتی شون و بدست بیارن. نه منکه کسی و ندارم ولی خوب اگه خانواده بفهمن ممکنه مثلا عیادت بیان. که نمیخوام بگم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا پدربزرگ عزیزت و حفظ کنه برات و سلامتی شون و بدست بیارن. نه منکه کسی و ندارم ولی خوب اگه خان ...

عزیزم برای خودت پرسیدی؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺😳😳😳😳😳😣😞😓الهی بحق امام زمان بحق دستای بریده حضرت ابوالفضل خدا شفات بده قشنگممم ببخش منو یلحظه حس کردم خودتی خواستم بگم خدا الهی زود خوبت کنه گفتم شاید مثل خیلیا یهو فحشم بدی و نفرینم کنی❤️❤️❤️❤️از تهه دلم برات دعا میکنم 

ممنونم عزیزم پدربزرگم سنش خیلی بالاس دکتر جوابش کزده امیدی بهش نیست دیگه بخاطر عذاب وجدان و ارق پدر فرزندی میخوان براش هزینه کنن و وقت بذارن که بعد عذاب وجدان نداشته باشن🖤

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه من شهرستانم. دوست داشتم برم تهران عمل کنم‌. چون تو شهر ما فقط جراح عمومی هست. جراح پستان مخصوص ند ...

ببین خواهر من ۳ساله تحت نطره ، یه دکتر عالی میره تهران ، که هرگز اجازه عمل نمیده، مگر شرایط حاد باشه، خواهرم هر ۶ ماه چکاپ میشه. اگر شرایط دارید آدرس بدم نوبت اینترنتی بگیر بیا مدارکمو بیار... خانومه ۱۷ ساله تحت نظریه جراحی هم نکرده... لطفا با یه دکتر زیر تیغ جراحی نرو

سلام گلم انشاالله خدا سلامتی بده عزیزم منم توده تو سینم دارم امادوبار سنو انجام دادم دکتر جراح گفت& ...

نمیدونم دکتر طبق سونو میفهمه اگه توده بد باشه. و میفرسته بری نمونه برداری از توده. بازم اگه میخوای برو یک دکتر دیگه نشون بده

ببین خواهر من ۳ساله تحت نطره ، یه دکتر عالی میره تهران ، که هرگز اجازه عمل نمیده، مگر شرایط حاد باشه ...

خدا خیرت بده ممنون میشم شماره بدید زنگ بزنم نوبت بگیرم جواب اومد برم‌پیششون

عزیزم برای خودت پرسیدی؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺😳😳😳😳😳😣😞😓الهی بحق امام زمان بحق دستای بریده حضرت ابوالفضل ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگتون❤❤❤بله تا آخرین لحظه آدم دوست داره به عزیزانش کمک کنه. خدا خیرشون بده الهی. بازم شفا دست خداست. ان شاالله که خدا شفا بده