2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8303 بازدید | 157 پست
بعد ۸ سال هر روز وجودش برام ارزشمندتر میشه کل روز منتظرم بیاد و باهم باشیم

منم ی روزایی واسه برگشتنش ب خونه له له میزدم ولی الآن ...

عشقتون ابدی عزیزم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر تو منی فقط من بعد از ۱۱ سال برام عادی شد عادی که نه بهتره بگم برام با مرده فرق نداره اصلا

دقیقاالبته از نظر جنسی ازهمون اول سرد بود بعدها ک بچه دار نشدیم فهمیدم از دوران مدرسه مشکل داشته درمان نشده دکتر گفت براهمین ک نمیتونه رابطه داشته باشه الانم بعد ۸سال زندگی دوماه ی بار ب زووووور اونم بادارو دکتر گفت اگه عمل کنه دیگه هیچوقت بچه دارنمیشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من همیشه دوس داشتم بدونم اینایی که همش استوری میزارن همش با شوهراشونن و حالشون باهاشون خوبه چجورین&n ...

منم

اصلا نه گریه نه خوشحالی، نه خستگی، نه گرسنگیم هیچیم واسه شوهرم مهم نیس

همیشه دلم میخواد بدونم اینکه شوهر بهم توجه کنه اهمیت بده چجوریه

یکیو دیدم موقع پریود، دوس پسرش دعوتش کرد واسش کلی جیگرو... خرید

حالا من از گشنگی هم بمیرم عین خیال شوهرم نیس

خلاصه منم تو این همه سال متاهلی سرد و بی احساس شدم، ذوق هیچیو ندارم

👀
نه ببین منظورم فقط رابطه نیست. کلا دوس داره شبای رمانتیکی داشته باشیم 🤦🏻‍♀️ خیلی عاشقانه بشینیم ش ...

خب شوهر من زیاد اهل این چیزا نیست مثلا تولدها رو باید کلی بهش یاد اوری کنم تا نهایت شام ببرمون بیرون.اوایل گل هدیه میخرید ولی کم کم مشغلش زیاد شد منم توقعم کمتر شد

با این مشکلات میخوای بچه دارشی؟؟ بشر چرا بخاطر خودخواهی خودش آینده به بچه رو نابود میکنه با این شوه ...

نه اللن ۵ساله ک اخلاقاش درست شده همه چی رو گذاشته کنار اما خب من اون ادم سابق نیستم دیگه حسی بهش ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون