2777
2789
عنوان

چشام باز نمیشه 😭😭😭

139 بازدید | 13 پست

خیلی حالم بده 😭😭😭

خدایا چرا هرکس سنگینه و دلش پاکه باید زجر بکشه 😭😭چرا هرکس که بی آبرو و خرابه دارن شاهانه زندگی میکنن عین خیالشونم نیست 

چرا خدا منو نمیکشه که فک بشم 

😭😭😭😭

ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم ولی شک نکن.... کار ماشو سر کسی پس میدی... که خیلی برات مهمه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده گلی چرا اینقد دلت پره دنیا ارزش اینهمه ناراحتی نداره هرچی باشه یه علاجی داره به جزءمرگ دوراز ...

دلم شکسته نمیتونم دلیلشو بگم 😭😭

ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم ولی شک نکن.... کار ماشو سر کسی پس میدی... که خیلی برات مهمه....
اروم باش هراتفاقی که افتاده باشه گذر زمان کمکت میکنه 

ای کاش با گذر زمان درست بشه

میفهمم چی میگی.دل خودمم شکسته‌.اما لطفا بخاطر خودتم که شده قوی باش❤

من الان خیلی داغونم بخدا هیچ چیز تو زندگی مثل آرامش نیست هیچ چیز

درست میشه عزیزم ،صبح میشه این شب .باز میشه این در ،صبور باش

😭😭😭عزیزی

من الان خیلی داغونم بخدا هیچ چیز تو زندگی مثل آرامش نیست هیچ چیز

زندگی کلا سخته.نه تنها واسه شما بلکه واسه همه.پستی و بلندی خیلی داره.اما چه میشه کرد باید بگذره.به خودت یادآوری کن هیچ چیز ارزش لطمه زدن به سلامت روح و جسمم رو نداره.ان شاءالله درست میشه جای ناراحتیتم یه شادی بزرگ پر میکنه❤.صبر داشته باش دوست خوبم🌹🌹

در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی🌹🌹
زندگی کلا سخته.نه تنها واسه شما بلکه واسه همه.پستی و بلندی خیلی داره.اما چه میشه کرد باید بگذره.به خ ...

ممنون عزیزم 😭❣️