2777
2789
عنوان

اهل حق. علی اللهی

| مشاهده متن کامل بحث + 14779 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یعنی ازدواجمون مشکل سازه؟

اعتقادات اهل حق با شیعه متفاوتند و اعتقادات هرتیره از اهل حق هم با تیره ای دیگه متفاوتند و ممکن مرجع تقلید شما اجازه ازدواج با اهل حق رو به شما نده 

کاربر آقا
بله چرا نشه چرا یاد گرفتیم عقایدمونو باید تو سر همدیگه فرو بکنیم یکی دلش می‌خواد نماز بخونه دلش می‌خ ...

تو اسلام امر به معروف و نهی از منکر داریم نمیشه کاری نداشت حالات افراد هم رو هم تأثیر میذاره بچه می‌خوام تربیت کنن

تو اسلام امر به معروف و نهی از منکر داریم نمیشه کاری نداشت حالات افراد هم رو هم تأثیر میذاره بچه می‌ ...

اینکه شما دوست داری کسیو امر به معروف و نهی از منکر کنی کاملاً به خودت مرتبطه و به منم هیچ ربطی نداره اینکه طرف مقابلت هم بپذیره اون امر به معروف و نهی از منکر تو یا نه بازم به خودش مربوطه به من هیچ ربطی نداره حالا اون طرف می‌تونه همسرت باشه فامیلت باشه خانوادت باشه یا هر کس دیگه‌ای اما به شخصه نه تو اعتقادات کسی دخالت می‌کنم نه کسی رو امر به معروف و نهی از منکر می‌کنم نه امر به معروف و نهی از منکر کس دیگه‌ای رو قبول می‌کنم و نه خدا را شکر همسرم آدم مذهبی هستش که بخواد اعتقاداتشو توی حلق من فرو بکنه و سعی می‌کنم اگر در آینده بچه‌ای هم داشته باشم با هر عقیده‌ای بپذیرمش و اصلاً اجازه دخالت کردن توی عقایدش دینش مذهبش و هر چیز دیگش رو نه به خودم نه به هیچ کس دیگه‌ای نمیدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

لطفا وقتی دقیق نمیدونین قضاوت نکنین! اهل حق کلا همشون درویش نیستن. من خودم اهل حقم، ولی خب بشدت عاشق پروردگارم هستم و نماز و روزمم سرجاشه. 

هرکسی رو هم که میشناسم همینطوره و حضرت علی رو خدا نمیدونن والا!!! فقط براشون خیلی عزیزه همین. 

پس همه رو یجا جمع نبندین،آدما باهم فرق دارن. ممکنه الان شخص موردنظر ایشونم بسیار آدم فهمیده و خوبی باشن. 

علی الهی ها مسلمون نیستند. کسی که انسان رو خدا بدونه مسلمون نیست. خود حضرت علی علیه السلام هم فرمودن ...

ببخشید ولی حرفت توهینه مگه کسی مسلمون نباشه دیگه کافره؟ بعدشم ماهام عقاید خودمونو داریم

ببخشید ولی حرفت توهینه مگه کسی مسلمون نباشه دیگه کافره؟ بعدشم ماهام عقاید خودمونو داریم

کسی که بنده رو خدا بدونه از نظر ما مسلمان نیست، از نظر ما فقط خداست که سزاوار پرستش است، خود امام علی جانمون میفرمایند:

دو کس دربارۀ من،هلاک شدند:دوست غلوّ کننده و دشمن متعصّب.
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کسی که بنده رو خدا بدونه از نظر ما مسلمان نیست، از نظر ما فقط خداست که سزاوار پرستش است، خود امام عل ...

عزیزم من به عقایدتون احترام میزارم شماهم لطفا احترام بزارید ما میگیم که خدا در قالب حضرت علی ظاهر میشه