2777
2789
عنوان

اهل حق. علی اللهی

| مشاهده متن کامل بحث + 14795 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا قراره مثلا بعدها صاحب فرزند بشن . مثلا یه مراسمی قراره برن یا تو خونه داشته باشند مگه میشه عقای ...

بله چرا نشه چرا یاد گرفتیم عقایدمونو باید تو سر همدیگه فرو بکنیم یکی دلش می‌خواد نماز بخونه دلش می‌خواد روزه بگیره اون یکی شاید همسرش شوهرش زنش دلش نخواد روزه بگیره دلش نخواد نماز بخونه چه فرقی با حال طرف مقابلش می‌کنه من همسرم با اینکه هر دو یه دینو داریم ولی همسرم آدم معتقدی نیستش به هیچ چیزی هم اهمیتی نمیده من کاری به کار اون دارم نه اون به من امر و نهی می‌کنه ۱۰ سالم هستش که ازدواج کردیم هیچ مشکلی هم نداریم عقایدمونم تو حلق همدیگه فرو نمی‌کنیم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین ب اینکه مهربونن یا ... نگاه نکن مثلا اخباری ها هم تو مشهدن پر هستن و با اینکه منحرفن اما بشدت ...

جوابمو ندادی !

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
همسرت مجتهده؟😮 شما همون اینازی که می خوای جدا بشی از همسرت؟

آره مجتهدن

نه من آینازی هستم ک عاشق همسرمم😅

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بله چرا نشه چرا یاد گرفتیم عقایدمونو باید تو سر همدیگه فرو بکنیم یکی دلش می‌خواد نماز بخونه دلش می‌خ ...

الان بچتون چی؟ کدوم وری بره؟ باباش یا شما؟ ممتظر میمونید خودش انتخاب کنه؟ سختتون نیست اینهمه تفاوت ؟ فکر نمیکنید اگه عقایدتون مثل هم بود زندگی تون بهتر بود؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آره مجتهدن نه من آینازی هستم ک عاشق همسرمم😅

خدا واسه هم نگه تون داره😍

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
الان بچتون چی؟ کدوم وری بره؟ باباش یا شما؟ ممتظر میمونید خودش انتخاب کنه؟ سختتون نیست اینهمه تفاوت ؟ ...

ددقیقاً منتظر می‌مونم که خودش انتخاب بکنه چرا من باید توی ذهن بچه‌ام اینو به وجود بیارم که اون چیزی که من بهش میگم درسته یا اون چیزی که پدرش بهش میگه درسته اون بچه باید خودش انتخاب بکنه چرا من باید عقاید دینی خودمو توی ذهن بچه فرو بکنم..... نه برای چی سختم باشه برعکس من واقعاً زندگی کم نظیری دارم من و همسرم واقعاً عاشقانه همدیگرو دوست داریم و خیلی هم به همدیگه احترام می‌ذاریم ولی هیچ کاری به عقاید همدیگه نداریم اصلاً هم سعی نکردیم همدیگرو عوض بکنیم یا عقاید همدیگرو توی مخ همدیگه فرو بکنیم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ددقیقاً منتظر می‌مونم که خودش انتخاب بکنه چرا من باید توی ذهن بچه‌ام اینو به وجود بیارم که اون چیزی ...

شما همه انتخاب های بچه رو پای خودش میزارین؟ مثلا صبر میکنید بچه خودش بگه کی و چه سنی میخواد بره مدرسه یا اصلا دلش نمیخواد؟ تو کلاس زبان از خودش میپرسین کدوم زبان میخواد بره یا خودتون همون اول میبرین کلاس زبان انگلیسی؟ خب عزیزم نمیشه که به عهده بچه گذاست خواه ناخواه بچه اثر میگیره ازتون و باید برای اینکه فردا تو جامعه هدف و راهش رو بدونه بهش مسیر رو نشون بدین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شما همه انتخاب های بچه رو پای خودش میزارین؟ مثلا صبر میکنید بچه خودش بگه کی و چه سنی میخواد بره مدرس ...

ااین خیلی با اون چیزی که من گفتم فرق می‌کنه اینکه بچه خودش انتخاب بکنه که دلش می‌خواد آدم معتقدی باشه یا نه به عهده خودشه و اگر توی ۱۸ سالگی ۲۸ سالگی ۳۸ سالگی حتی ۴۸ سالگیش هم تصمیم بگیره نه برای من نه برای خودش نه فایده داره نه ضرری داره اما اگر بچه به جای ۷ سالگی توی ۱۷ سالگی بره مدرسه مطمئناً براش ضرر داره پس در مورد یه سری چیزا اجازه میدم که خود بچه‌ام تصمیم بگیره در موردش که دلش می‌خواد آدم معتقدی باشه یا نه دلش نمی‌خواد به هیچ چیزی اعتقاد داشته باشه الانم با توجه به زندگی خودم برای بچه‌ام این صلاح دیدو می‌بینم چون با همسرم هیچ مشکلی نداریم هیچ بحثی نداریم و دلم می‌خواد بچه‌ام در آینده همچین زندگی داشته باشه نه چیزایی رو درست بدونه که من یا پدرش صرفاً توی مخش فرو کردیم

ااین خیلی با اون چیزی که من گفتم فرق می‌کنه اینکه بچه خودش انتخاب بکنه که دلش می‌خواد آدم معتقدی باش ...

عزیزم نظر من با نظر شما مخالفه . بنظرم دین تو زندگی خودم اولویت داره ، در کنار همه اون چیزهایی که نیاز روز جامعه است و اونو به بچه باید اموزش داد بنظرم دین هم راهکار داره برای اینکه چطور بخوایم و بتونیم زندگی کنیم و یه جوری راهو نشونمون میده . ترجیح میدم بچه مو با چیزهایی که بلدم و میدونم  و میتونم تربیت کنم ، از نظر من دین برای تمام ابعاد زندگی بشر برنامه داره . اابته که نمیشه عقاید رو تو سر بچه فرو کرد که اصلا هیچ چیزی رو نمیشه به بچه دیکته کرد حتی نوزاد رو هم نمیتونی به زور مثلا وادار به خوردن یا خوابیدن کنیم اما راه رو نشون میدیم ، حالا دیگه خودش میدونه چه تصمیمی برای اینده اش میگیره . ان شالله که همه بچه ها عاقبت بخیر و موفق باشند چون همه پدر و مادر ها با هر طرز تفکری براشون زحمت میکشن و خون دل میخورن تا بزرگ شن♥️

عزیزم نظر من با نظر شما مخالفه . بنظرم دین تو زندگی خودم اولویت داره ، در کنار همه اون چیزهایی که نی ...

خب‌ نه من تو زندگی شما زندگی می‌کنم نه شما تو زندگی من شما می‌تونید بچه‌تونو طبق صلاح دید خودتون تربیت بکنید منم مطمئنم بچه‌مو طبق عقاید خودم تربیت می‌کنم و بهش اجازه میدم هر سنی هر موقعی که خودش دلش خواست در مورد عقایدش تصمیم بگیره که چه چیزی رو قبول بکنه و چه چیزی رو قبول نکنه به هیچ عنوان سعی نمی‌کنم هیچ وقت چیزی رو که خودم قبول دارم توی مخش فرو بکنم یا بگم چیزی که پدرت قبول داره صرفاً چیز درستیه یا صرفاً چیز اشتباهیه سعی می‌کنم زندگی خودم و همسرم رو الگوی زندگی بچه‌ام بکنم. شبتون بخیر و شادی

ا ز کدام تیره و چه شهرستانی هستند

سلام ببخشید من با آقایی نامزد کردم و در مرحله آشنایی هستم که اهل کرمانشاه هست و فامیلیشونم خاموشیه 

علی اللهی هم هست 

ببخشید اگه اطلاعاتی دارید میشه بمن بگید راجبشون؟

سلام ببخشید من با آقایی نامزد کردم و در مرحله آشنایی هستم که اهل کرمانشاه هست و فامیلیشونم خاموشیه&n ...

خاموشی یکی از تیره های مهم اهل حقه که عموما اهل شهرستان صحنه هستند من نمی‌دونم شما در مورد اعتقادات اونها ازشون سوال پرسیدید یا خیراگه شیعه هستید و  مرجع تقلید دارید حتما باید با دفتر مرجع تون هماهنگ کنید قبل از این که مدت آشنایی تون بیشتر بشه

کاربر آقا