2777
2789
عنوان

سقط با سایتوتک

1013 بازدید | 3 پست

تجربه ی من از سقط با سایتوتک

شاید به درد کسی بخوره

من ۲۲دی متوجه شدم باردارم و بنا به دلایلی مجبور به سقط شدم

۲۹ دی ماه با ۶ تا قرص سایتوتک سقط کردم👇👇👇

صبح ساعت ۱۰ شروع کردم یه قرص داخل واژن گذاشتم یدونه زیر زبونی دو تا بالشت زیر باسنم گذاشتم که پاهام و پایین تنم به سمت بالا باشه و یه کیسه آب گرم بین پاهام و زیر نافم گذاشتم یک ساعت تو این حالت بودم بعد یک ساعت یدونه قرص ویتامین b6 خوردم و بعد یه قاشق چای خوری پودر دارچین و پودر زنجبیل و یه قاشق غذا خوری عسل داخل آب گرم حل کردم و خوردم و نیم ساعت تند تند پیاده روی کردم بعد نیم ساعت یدونه قرص زیر زبانی گذاشتم و بعد نیم ساعت دوباره نیم ساعت تند راه رفتم بعد چون هنوز خونریزی شروع نشده بود یدونه قرص داخل واژن گذاشتم یدونه زیر زبانی و طبق مرحله اول دراز کشیدم و بعد نیم ساعت ،نیم ساعت پیاده روی تند انجام دادم بعد نیم ساعت دوباره یه قرص زیر زبانی گذاشتم و نیم ساعت بعد خونریزی و دفع ساک و لخته شروع شد دردش در حد پریودی بود اما بعد۷ روز رفتم سونو واژینال و طبق سونو ۲cc بقایا داشتم که با تخم شوید و بومادران دفع شد ۳۰ روز خونریزی داشتم بعضی روزا شدید و به همراه دفع لخته بعضی روزها کم بعد دوباره سونو دادم و هیچ بقایایی نبود

امیدوارم هیچ کس این روزها رو تجربه نکنه ولی اگه هم مجبور به تحمل این تجربه بودید امیدوارم تجربه ی من بدردتون بخوره❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.