تجربه ی من از سقط با سایتوتک
شاید به درد کسی بخوره
من ۲۲دی متوجه شدم باردارم و بنا به دلایلی مجبور به سقط شدم
۲۹ دی ماه با ۶ تا قرص سایتوتک سقط کردم👇👇👇
صبح ساعت ۱۰ شروع کردم یه قرص داخل واژن گذاشتم یدونه زیر زبونی دو تا بالشت زیر باسنم گذاشتم که پاهام و پایین تنم به سمت بالا باشه و یه کیسه آب گرم بین پاهام و زیر نافم گذاشتم یک ساعت تو این حالت بودم بعد یک ساعت یدونه قرص ویتامین b6 خوردم و بعد یه قاشق چای خوری پودر دارچین و پودر زنجبیل و یه قاشق غذا خوری عسل داخل آب گرم حل کردم و خوردم و نیم ساعت تند تند پیاده روی کردم بعد نیم ساعت یدونه قرص زیر زبانی گذاشتم و بعد نیم ساعت دوباره نیم ساعت تند راه رفتم بعد چون هنوز خونریزی شروع نشده بود یدونه قرص داخل واژن گذاشتم یدونه زیر زبانی و طبق مرحله اول دراز کشیدم و بعد نیم ساعت ،نیم ساعت پیاده روی تند انجام دادم بعد نیم ساعت دوباره یه قرص زیر زبانی گذاشتم و نیم ساعت بعد خونریزی و دفع ساک و لخته شروع شد دردش در حد پریودی بود اما بعد۷ روز رفتم سونو واژینال و طبق سونو ۲cc بقایا داشتم که با تخم شوید و بومادران دفع شد ۳۰ روز خونریزی داشتم بعضی روزا شدید و به همراه دفع لخته بعضی روزها کم بعد دوباره سونو دادم و هیچ بقایایی نبود
امیدوارم هیچ کس این روزها رو تجربه نکنه ولی اگه هم مجبور به تحمل این تجربه بودید امیدوارم تجربه ی من بدردتون بخوره❤️❤️