2777
2789

کارفرمام چندهفته پیش سریک موضوع الکی باهام دعوا کرد منم گفتم دیگه نمی یام که باهام حرف زد منصرفم کرد نمی دونم به حسابرسمون چی گفته بود که بهم گفت خودت براش بگیر نزار بفهمه تو یک خانم درس خونده با کلاس هستی منم اخلاقم عین هما تو پایتخت هست کلا زود صمیمی می شم از اون روز یکم سرسنگین شدم دیگه روزا چایی دم نکردم هر روز صبح این کار رو می کردم  وبراش چایی می ریختم شغلم حسابداری هست  با خودم گفتم هرکی چایی می خادخودش بزاره به من چه غیر من آدمای دیگه هم توشرکت هستند خلاصه که دیگه یکی درمیون چایی داشتیم تا امروز که چایی دم بود که یکی دیگه گذاشته بود کارفرمام اومد پرسید چایی دم کردید؟گفتم اره نجس وامونده رفت برای خودش و یک مهندس دیگه که تودفتربود چایی ریخت نه تنهابرای من نریخت حتی تعارفم نکرد همیشه یا می ریخت یا حداقل تعارف می کرد  خیلی ناراحت شدم احساس کردم عمدی برای کوچیک کردن من این کار رو کرد چون وقتی برای مهندسه چایی  گذاشت  به من نگاه کرد  مردک بی شعور ..‌ بعدم کلی از این کارش حس خوب داشت قشنگ مشخص بود دلش حال کرده منم اصلا به روی خودم نیاوردم واقعا بی شعوره جلوی مهندسه خیلی خجالت کشیدم اون احمق من آدم حساب نکرد ...

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از فلاسک های یه نفره از این به بعد با خودت ببر باز این کارو کرد فلاسک رو در بیار چایی واسه خودت بریز ...

من اصلا چایی خورنیستم هروقتم چایی برام می زاشت نمی خوردم چون خیلی کثیفه دسشویی می ره دستش نمی شوره حتی دیدم زیرشم نشسته مردک کثیف  

موضوعت چی بود؟

صاحبکارم هیز بود همش غیر مستقیم مستقیم میگفت باهم باشیم منم بهش رو ندادم دیگه همش قصد تحقیرم و داشت مثل تو چایی میریخت یا شکلات بیسکویت ب بقیه میداد تعارفم ب من نمیزد کلا خیلی اذیتم کرد اومدم بیرون

فارغ التحصیل هاگوارتز

جفتتون مجردید؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

من یه صاحبکار بیشعور داشتم صبحونه میخورد یه تعارف نمیزد. وقتی میخواستم برم خونه میگف حسابارو تحویل بده یجوری باهام حرف میزد انگار پولشو دزدیده بودم کلا خیلی سگ اخلاق بود چن روز کارکردم ولی هیچوقت اخلاق بدش یادم نمیره بعضیا تا یکم پولدار میشن انسانیت یادشون میره

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
چه لزومی داشت شما چایی دم می‌کردیدشماآبدارچی هستید

نه شرکتمون خیلی کوچیکه ...

هر روز یکی چایی می ذاشت همه رفتند فقط من مونده بودم چایی دم می کردم تا افراد جدید اومدند

هما پایتخت رو نمیشناسم بخوام نظر بدم ولی توقع نکن نیاورد که نیاورد الحمدالله خودت سالم و سلامت برو برای خودت بریز نوش جان کن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند