2777
2789
عنوان

از صاحبکار بی شعورم حالم بهم می خوره.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 23 پست
نه بابا من متاهلم بچه دارم کارفرمام هم متاهله خیلی عقده ای بدبخت

ای بابا یه لحظه دوست داشتم هر دو مجرد باشین

در کل محلش نده

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
از این فلاسک های یه نفره از این به بعد با خودت ببر باز این کارو کرد فلاسک رو در بیار چایی واسه خودت ...

دقیقااااااااا.کلا پاتو آشپزخونه نزار...در درونت قوی شو

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث رو کم کنیه وگرنه نسکافه بریز تو فلاسکت 😂 بدونه باخت نمیدی😂😂😂

حالا این کار رو کرد تصمیم گرفتم دیگه نه تنها چایی دم نکنم بلکه تا روزی که اون جاباشم بهش چایی تعارف نمی کنم حتی اگه برای خودم چایی بریزم چون واقعا بی شخصیته  

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

سلام، ناراحت نباشید 

در واقع شخصیت خودش رو جلوی مهندس نشان داده 

ضعف در مدیریت، رفتار نا صحیح با کارمندان، کم بود درک و شعور 

موفق باشید 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

هما پایتخت رو نمیشناسم بخوام نظر بدم ولی توقع نکن نیاورد که نیاورد الحمدالله خودت سالم و سلامت برو ب ...

جلوی مهندس فنی شرکت احساس بدی بهم دست داد من آدم حساب نکرد و انگار بهم توهین کرد 

سلام، ناراحت نباشید  در واقع شخصیت خودش رو جلوی مهندس نشان داده  ضعف در مدیریت، رفتار نا ...

منم همین فکر رو کردم گفتم شعور خودش نشون داد چون من بارها جلوی همین مهندس براش چایی گذاشتم وتعارفش کردم 

منم همین فکر رو کردم گفتم شعور خودش نشون داد چون من بارها جلوی همین مهندس براش چایی گذاشتم وتعارفش ک ...

بله درسته، حق با شماست 

اون مهندس هم حتما متوجه رفتار اجتماعی نامناسب‌ وی شده 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس