2777
2789

معرف جمعه زنگ زد پرسید جوابت چیه  گفته راضیم اما یه جلسه دیگم باشه(جلسه دوم) سوال دارم بعد تا الان دیگه تماس نگرفتن منطورش چی بوده زنگ زده جوابشو پرسیده تا الان دیگه کاری نکرده؟؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظرباشه

یعنی چی گلی زنگ میزنن یا نه؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
ها سه روز..فعلا منتظر باشه خبر میدن شاید کاردارن 

من دختر عموم از خودمم برام عزیزتره خیلی دوسش دارم حالا هی میگه به معرف بگم که دوستم میگم نه نگو زشته ولی اصرار داره که پیام بده به معرفه

بچه ها اگه کسی نظری داره میشه بگه ممنونم

من دختر عموم از خودمم برام عزیزتره خیلی دوسش دارم حالا هی میگه به معرف بگم که دوستم میگم نه نگو زشته ...

عجله نکنه ..چن روز دیگ صبرکنه ..خبرندادن فامیلت اقدام کنه..بازم هرجور صلاحه..وصلتی که خدابخواد هیچ مانعی توش نیس

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
سلام منتظر باشند،فرد مقابل برای جلسه بعدی داره برنامه ریزی می کند  موفق باشید

ببخشید مثلا تا چند روز آینده زنگ میزنن؟