2777
2789
عنوان

برای مشاور کنکور سفته پست کنم؟؟؟

117 بازدید | 7 پست

بچه ها دلم نمی‌خواد به پدرم بگم 

برای مشاور کنکور شدن از ی جای معتبر ، گفته باید ی فرم و ی سفته به مبلغ ۱۵ میلیون پست کنم. به نظرتون این کار و خودم انجام بدم؟

بعد اینکه برای پست سفته و برگه کجا باید برم؟

توروخدا جواب بدید ببینم چه کنم 

شاید ماهی ۱ میلیون بدن اولاش

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای کدوم مشاور یخچالیان فکنم اره؟؟

ن عزیزم نوتروفیل

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
زنگ بزن بپرس چرا سفته میگیرن

کجا زنگ بزنم؟

سفته میگیرن برا تعهد کاری دیگه

من یادمه با یعقوبی مشاوره برداشتم همون زمانش نزدیک ده میلیون فک کنم گرفت.میشه حدودا برای دوسال پیش این قضیه ولی هیچ غلطیم نکرد یعقوبی ، گروه مشاورش بیخود ترین گروه مشاوره بودن. به نظرم با یه مشاوره معمولی و تو شهر خودتون کار مشاوره ای بردار. ارزش نداره پولتو بریزی دور. من ضرر کردم تهش. مشاوره های معروف کارشون چندان تعریفی نداره ، همش دنبال حاشیه سازین.