2777
2789
عنوان

خانوما کلاس اولی دارم، دارم میمیرم توروخدا ی راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 24 پست

خب نتونه بکشه چه اهمیتی داره؟چرا بچه رو کمالگرا بار میارین؟

همه ما ادمیم همه ما یجور استعداد نداریم این همه سخت گیری و داد و بیداد باعث میشه از خودش متنفر بشه احساس بی عرضگی بکنه 

به چه قیمتی؟اصن چه اهمیتی داره اون خط صاف باشه یا کج؟

چرا به بچه هامون اموزش نمیدیم تلاش  فقط مهم و نتیجه هرچی ک باشه اهمیت نداره چرا همه زخم هایی ک پدر مادرامون ب ما زدن ک باید نمرت ۲۰ باشه اگه ۲۰ باشه دختر خوبی هسی رو ب بچه هامون انتقال میدیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الانم باید از پایین بکشه ولی نمیتونه

بهش سخت نگیر

داد بزنی بدتر زده میشه

بذار هرجور دوس داره بنویسه

بالاخره یاد میگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مگه معلمی؟‌بذار معلمش یادش بده

معلم هم ویس میده چرا با بچه هاتون کار نمیکنید،  بخدا خیلی باهاش کار میکنم،  

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د
سخت نگیر خب یاد میگیره اولشه چخبرته به بچه استرس میدی؟ دختر منم کلاس اوله فقط بهش میگم بنویس مشقاتو ...

ببخشید عزیزم مشق تو خونه دادن به این زودی آخه پسر منم اوله تعداد و الگو رنگ و خط صاف و یسری همین چیزا رو یادشون دادن تو خونه هیچی مشق ندارن

بگو پس وظیفه شما چیه توی مدرسه؟

اتفاقا توی یه پیچ روانشناسی کودک داشتم میخوندم میگفت وطیفه معلم درس دادنه وظیفه پدرمادر فراهم کردن شرایط مشق نوشتن یعنی مثلا جای مشخص برای مشق،  محیط آروم و یادآوری 

شما که اموزش ندیدین برای آموزگاری 

معلمش آموزش دیده و بابتش حقوق میگیره

به نظر منم معلمش حرفه ایی نیست بابا مگه چند روزه میرن مدرسه هنوز درک کاملی ندارن همه چیو بازی میبینن فقط یسری بچه ها که خیلی خیلی ساکت و حرف گوش کنن کارایی که معلم میگه زود انجام میدن بقیه که بازیگوشن به بازیگوشیشون ادامه میدن و ماها غصه میخوریم بچمون درس خون نیست و اله حالا زمان نیاز دارن تا محیط و درک کنن و بفهمن چکار باید بکننو...

شما اتفاقا پشت پچت باش شما ک شاهدی تلاش کرده حالا نشده 

مگه قرار همه عین هم باشن؟

بگو عزیز من بچه من تلاششو کرده نمره هارو برداشتن گزینه خوب و خیلی خوب گذاشتن تا بچه ها استرس نکشن تا بچه ها نمره ای بار نیان تا بچه ها ب قیمت نمره درس نخونن

یعنی چی ک چون بچه من نمیتونه خط راست بکشه باید توبیخ بشه؟کل زندگیش مختل بشه برا ی خط راست

اگه تلاش نمیکرد اره حق باشما اما الان تلاشش رو کرده یه بچه ۱ هفته ای یادمیگیره بچه من ۱ ماهه اشکالش چیه؟

ببخشید عزیزم مشق تو خونه دادن به این زودی آخه پسر منم اوله تعداد و الگو رنگ و خط صاف و یسری همین چیز ...

اره مشق و تمرین خط ها و دروس علوم و ریاضی آموزش دادن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....