2777
2789
عنوان

داداش احمق من☹️😭

890 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها میشه کمکم کنید از دست این داداشم خسته شدم خیلی  نگرانش هم هستم داداش من ۱۸ سالشه ولی نمیدونم چرا درکش نمیکنم ببینید داخل این سن نه تو عمرش بیرون رفته با دوستاش نه اینکه اجازه نداشته باشه اتفاقا خانودام اصلا حساس نیستن حتی بهش میگیم بره بیرون ولی اصلا خودش نمیره حتی دوست دخترم نداره🤨باورم نمیشد گوشیش رو‌چک کردم کلا ۱۰ تا مخاطب بیشتر نداشت که من بودم و خانودام با یکی از دوست های آمادگیش با استاد هاش همین .. خانوادم‌ خودشون رو کشتن بره رانندگی یاد بگیره میگه امسال دنبالش نیستم زیاد 😭خانودام گفتن برات یه حساب بانکی باز کنیم کارت بگیریم میگه نمیخواد فعلا لازم ندارم تو خونه اصلا حرفم نمیزنه با کسی کلا همش خونه است از صبح تا شب پا میشه ۱ کلمه هم صداش نمیشنوم جالب اینه تو اتاق اصلا با گوشی هم ور نمیره اینستاگرام هیچی ندارع🤨یا داره کتاب میخونه یا شعر میخونه 

یه دوستی داشت از زمان آمادگی بهش همیشه زنگ میزنه میگه بریم بیرون ولی میگه نه حال نداره بعد من بهش میگم چرا نمیری باهاشون بیرون یکم خوش بگذره بهت بعد برمیگرده بهم میگه

دلا خو کن به تنهایی که از  تنها بلا خیزد

سعادت آن کسی دارد که از تن ها بپرهیزد

☹️

نمیدونم احساس میکنم باید بره روانشناس خیلی نگرانشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنج عزلت گزیده

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

چه داداش باحالی😐باروانشناس صحبت کن خودت ببین باید چی کارکنید

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

افسرده نیست؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

بهترین داداش دنیا رو داری اونوقت میگی بهش احمق 

انگار خیلی دلت یه داداش لات دختر باز هول لاشی داشته باشی نه ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡