2777
2789

طفل معصوم گناهی نداره هر وقت خواست چیزی رو یاد بگیره یا هر وقت دعواش کردم پدرش مثل فرشته نجات پرید وسط ، الان تبدیل شده به یک بچه لجباز و خرابکار که هیچکس حتی خودمم نمیتونم تحمل کنمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شوهرم میگه جلوی من با بچه کل کل نکن بچه هم فهمیده همش جلوی پدرش اذیت میکنه غذا نمیخوره دستشویی نمیره منم نباید چیزی بگم چون تهش پدرش سرمن داد میزنه تو به بچه گیر میدی، بعد اونا باهم میرن بیرون من تنها خونه می مونم

دقیقا دخترمنم انگارمن لولوام حتی اب میخاد میگه باید بابا بیاره

بچه ها به سمتی کشیده میشن که براشون راحتتره ، شوهرم بجای حمایت بیجا میتونه با مهربونی بهش تذکر بده، که دختر منم مثلا کارت زشته نکن خدا ناراحت میشه، دختران فحش میده، همه چی رو خراب میکنه پدرش میخنده

بچه ها به سمتی کشیده میشن که براشون راحتتره ، شوهرم بجای حمایت بیجا میتونه با مهربونی بهش تذکر بده، ...

من دخترم اذیت میکنه الکی گریه میکنه منم دعواش میکنم شوهرم منو دعوا میکنه😐

من دخترم اذیت میکنه الکی گریه میکنه منم دعواش میکنم شوهرم منو دعوا میکنه😐

پس مثل منی، الان جوری شده دخترم رو هیچکس نمی تونه تحمل کنه، حتی خود شوهرم، ولی باز شوهرم میخواد منو تو ذهن بچه خراب کنه بچه رو بکشونه سمت خودش، ازینکار چی عایدش میشه خدامیدونه

پس مثل منی، الان جوری شده دخترم رو هیچکس نمی تونه تحمل کنه، حتی خود شوهرم، ولی باز شوهرم میخواد منو ...

نه من شوهرم قصدش خراب کردن من نیست نمیتونه تحمل کنه بچه گریه کنه یا هرچی بگه گوش نده هرچی بچه میخادباشه حالاماله شدیم شدیم مهم نیست نمیتونه گریه اشوببینه یا حتی خود من اگه ناراحت بشم یا گریم بگیره هرچی منطقی باشه کنارمیذاره ببینه من چی میگم فرق نمیکنه هرکس