2777
2789

من شده یکی از معضلام

مثلا اگه مهاجرت کنم ترکیه مردم اونجا دید بدی نسبت به ما دارن و قراره کلی توهین کنن منم که دل نازک

یا حالا هر کشور دیگه ای

به نظرم خیلی ناراحت کنندست که کسایی که نمیشناسنت و هیچی از زندگیت نمیدونن بعد از شنیدن ملیتت چیزی که خودت هیچ نقشی توش نداشتی گارد بد نسبت بهت بگیرن

نظر شما چیه؟

هیچ جای دنیا دیگه خیلی از ایرانیا خوششون نمیاد مگه اینکه خوش قیافه و ب شدت باهوش باشی 

ترکیه که متنفرن ازمون 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز وطنمو ترک نمیکنم

بله دید خوبی ندارن

خودتونو جای اونا بذارین متوجه علت میشین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کلا همینه. حتی اگه متخصص چیزی هم باشی باز یه نفر از خود اون کشور ارجحیت داره به تو برای استخدام یا مراجعه.

کسی که مهاجرت می‌کنه باید همه این چیزا رو به جون بخره دیگه. قرار نیست همه چی آسون بشه و بیفته رو غلتک.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

از اون کشور میرم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

صد در صد اون کشور رو ترک می کنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه شرایط مالی و تحصیلی خوبی داشته باشی بعد از مدتی مورد احترام واقع میشی ولی دور از جونت بری حمالی ...

ولی این خیلی بده ، آخه همین به قول شما حمالا هم دارن به نحوی زحمت میکشن دیگه حالا به هر نحوی

مگه تو همین ایران کم به قومیتا بدگویی و توهین میشه که

اکثرا هم از سر عقده شخصیشون و بدون آمار دقیق و منطقیه؟

طرف یکی از هزاران نفر فلان قوم رو دیده ازش خوشش نیومده هرجا میره میگه فلانیا بدن!

عجیبه شما این موضوع رو حس نکردی وگرنه الان این معظلت نبود!💔

البته فقط خصومت شخصی با چنتا قوم خاصه وگرنه درمورد بقیش به به و چه چه راه میندازن

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸