پسرم ۳ سالشه و این پسره ۵ سالش هی میاد مهمونی خونه ما هی وسایل پسرمو برمیداره پرت میکنه امروز دیدم ماشین پسرم رو برداشت و پرت کرد نزدیک بود بخوره بهش بچه پرو هست و بی ادب سوال جوابی کرد منم بردمش تو اتاق دو تا محکمم زدم تو کمرش و یه نیشگون محکممم گرفتم ازش گریه اش گرغت دیگه دلم نیمد بزنمش و از اتاق انداختمش بیرون
جای مادرش باشم میام از وسط ی جوری دو نصفت میکنم ک ب جای دو نصف بشی ۲۰نصف تو ک نمیتونی تحمل کنی راه نده وقتی میاد بگو برو خونتون چطور ب خودت اجازه دادی دست رو بچه مردم بلند کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من این رفتارشما ریشه در کودکی خودتون داره وقتی مادرتون شمارو نیشگون میگرفته اینا یه جوری عقده شده براتون که سر دیگران خالی کنین حتی شاید رو بچه ی خودتون
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل