2777
2789
عنوان

بچه کوچیک همسایمونو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5851 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تاپیک کودک آزاری زیاد شده بشخصه گزارش میزنم برای این موضوع 

خیلیییییییی 

من‌گزارش نمیزنم با گزارش چیزی‌ نمیشه

اما‌ با تک تک کلمات استارتر تاپیکا

و با تک تک پستایی ک واسشون میزارن‌ گریم میگیره واقعا

من دعوا کنم دلم میلرزه اینا بچرو میگیرن میزنن افتخارم میکنن‌ پخششم میکنن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

وایییی چطور دلت اومد بزنی بچه ۵ ساله رو

من یه داداش کوچیک دارم رفیقای کوچو موچولو داره میارتشون خونه من هر موقع میرم بازار براشون اسباب بازی و خوراکی میگیرم😍😍😍 ایقد رفیقای داداشم کوچولو و نازن که دوست ندارم از خونمون برن

همیشه ام میارمشون تو اتاقم بازی کنن😂

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
وایییی چطور دلت اومد بزنی بچه ۵ ساله رو من یه داداش کوچیک دارم رفیقای کوچو موچولو داره میارتشون خون ...

آره از دور خیلی کیوت و قشنگن پیش خودت زندگی کنن اصلا  

من بچه‌کوچولو خیلی ریزه میزه دوست دارم ولی در حد نوزاد کوچولو گوگولی. بالاتر فقط رو مخن.

حالا زدن که غلطه کلا...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

امیدوارم دروغ باشه تاپیکت😐

اگه واقعیه امیدوارم خدا جوری بزنت زمین که نتونی بلند شی که دست رو بچه ی پنج ساله بلند کردی

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
آره از دور خیلی کیوت و قشنگن پیش خودت زندگی کنن اصلا     من بچه‌کوچولو خیلی ریزه میزه دوس ...

داداشم که بیش از حد فضوله ولی دیگه کتک زدن راهش نیست براش تبلت گرفتیم بازی ریختیم سرگرمش بشه

رفیقاش که میاره خونمون یکی ۲ سال ونیم فکنم نمیدونم دقیق... بلد نیس درست راه بره کوچیکه یکی دیگه ۴ سال😍😂

اون کوچیکه وقتی من پیششونم خجالت میکشه ازم دسشو میزاره رو صورتش که ینی منو ندیده😂😂😂

واییییی خدا منم عاشق نوزادم خیلیییی نازن خیلیییی😢

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
داداشم که بیش از حد فضوله ولی دیگه کتک زدن راهش نیست براش تبلت گرفتیم بازی ریختیم سرگرمش بشه رفیقاش ...

چند سالشه داداشت؟

فضول مهم نی داداش منم خیلیییییییییییی رو مخه حالا نمیزنمش ولی هروقت مامانم باشه بهش میگم جداش کنه ازم. 😂🤦🏻‍♀️

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش