2777
2789
عنوان

بچه کوچیک همسایمونو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5855 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد تاپیک کودک آزاری زیاد شده بشخصه گزارش میزنم برای این موضوع 

منم همیشه گزارش میزنم بعضی از نوجوون های الان بشدت عقده ای هستن فیتیش آزار کودکان رو دارن و بیزاری از کودک هم خیلی داره رواج پیدا میکنه همیشه گزارش میزنم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خیلی کارت بد بود اون بچه بیچاره تو خونه ی شما تنها بود و هیچ پناهی به جز خدا نداشت 

مادر و پدرش نبودن که ازش دفاع کنن

اگه اینقدر حضورش اذیت کننده است هیچ وقت راهش نده

نه اینکه در غیاب پدر و مادرش کتکش بزن!

🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
بعد من به خواهرم میگم که من اجازه نمیدم بچم با بچه همسایه بازی کنه یا حتی اونا بیان خونم میگه تو بچه ...

شما بهترین کارو میکنی👌

اتفاق یبار میفته بعدش دیگه پشیمونی فایده نداره

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
اخه شکایت کنی واسه دوتا پشتکمری و ی نیشگون ؟ اصلا میدونی دادگاه و پاسگاه هاچقدشلوغن مگه راحته کخودتو ...

برای تو پشت‌کمری و نیشگونه. برای اون بچه و مادرش آسیب روحی و روانی بود.

با همین فکرها هست که کودک آزاری زیاد میشه. چون تهش همه میگن دیگه فقط میخواد بیاد یه تذکر زبانی بده بره دیگه.

ولی ممنون ازت. متوجه شدم اسم تلاش برای احقاق حقوق هست سلیطه‌بازی. مرسی. من نمی‌دونستم اینو.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

این حد از بی فرهنگی رو ندیده بودم که اونم دیدم واقعا چطور دلت اومد بچه۵ ساله رو  بزنی  راش نده تو خونه از اول نباید میزاشتی بیاد خونتون 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
اون یه پسر بچه بود بی ادبی کرد تویه خانم بالغی دست رو بچه بلند میکنی خیلی بی رحمی بترس از نفرین اون ...

نفرین هیچ 

این کارش باعث میشه تا ابد تو ذهن بچه هک بشه یه نفر تو خونه اش کتکش زده و کسی نبوده ازش دفاع کنه 

🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
منم همیشه گزارش میزنم بعضی از نوجوون های الان بشدت عقده ای هستن فیتیش آزار کودکان رو دارن و بیزاری ا ...

زیاد شده

طرفدار هم داره

هی میگن مادر حق داره پدر حق داره 😑

هیچ احدی حق نداره بچه بیگناه آزار بده 

اونم کتک 

راههای تربیتی زیاد هست

اگر بیشتر فکر کنن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نذار بیاد کنار بچت نه اینکه بزنیش من جای مامان اون باشم از گیس اویزونت میکنم ببخشید ها روی بچه ها حساسم چه بچه خودم چع یکی دیگه من پسرم سه سالشه یه بچه‌ای رو هل میده ناراحت میشم بغل میکنم بچه رو اونوقت تو.....