2777
2789
عنوان

بچه کوچیک همسایمونو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5855 بازدید | 138 پست

از تاپیک رفتم بیرون دلم تاقت نیاورد دوباره اومدم اینو بگم و برم اون دستی ک به ناحق روی بچه مردم بلند کردی اون دست حق و الناسه ، منتظر باش تا جوابشو ببینی  

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

برای خودت و طرز تربیتت متاسفم

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دچار تناقض شدم. نمی‌دونم دوست دارم زن همسایه بره شکایت کنه و اگه تونست دیه بچش رو بگیره یا دوست ...

بنظرم هیچکدوم هردو کار ادمای سلیطس بهترین کار اینه درحد ی تذکر زبونی ماجرارو ببنده وتمام 

ببخشید ولی لازم نبود بیشعوری خودتو جار بزنی دونفر دیگه هم خبردار بشن چون افتخار نیست ☺️

اون یه بچه هستش هنوز خیلی مونده یه سری رفتار های صحیح رو یاد بگیره شما که مادر یه بچه ای از اون هم بچه تری

میتونستی ردش کنی بره یا به مادرش بگی با بچه ی تو دعواش میشه و دیگه نذاره بیاد خونت

حق نداشتی دست روش بلند کنی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مادرای گرامی لطفاًااا بچتونو تنها نفرستید خونه مردم اینم یکی از دلایلش:

بعد من به خواهرم میگم که من اجازه نمیدم بچم با بچه همسایه بازی کنه یا حتی اونا بیان خونم میگه تو بچه رو خیلی محدود میکنی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بنظرم هیچکدوم هردو کار ادمای سلیطس بهترین کار اینه درحد ی تذکر زبونی ماجرارو ببنده وتمام 

آها شکایت کردن کار آدمای سلیطه ست🙄 ما بهش میگیم اقدام قانونی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اه بنده خدا یچی گفت همه ریختن سرش اسی درسته عصبی شدی ولی کارتم درست نبود دفعه دیگه راهش نده

بچه خودتم میزدن همینطور میگفتی 

جای مامانه بودم دستاشو قلم میکردم روانی 

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز

خاک توسرت

دنیا گرده سر بچه خودتم میاد مطمئن باش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چطوری وقتی به بچه بقیه رحم نمیکنین بچه دار میشین😐

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.