پسرم ۳ سالشه و این پسره ۵ سالش هی میاد مهمونی خونه ما هی وسایل پسرمو برمیداره پرت میکنه امروز دیدم ماشین پسرم رو برداشت و پرت کرد نزدیک بود بخوره بهش بچه پرو هست و بی ادب سوال جوابی کرد منم بردمش تو اتاق دو تا محکمم زدم تو کمرش و یه نیشگون محکممم گرفتم ازش گریه اش گرغت دیگه دلم نیمد بزنمش و از اتاق انداختمش بیرون
بچه مردمو میزنی .خوبه یکی ام مثل خودت بی فرهنگ پیدا شه بزنه بچتو؟
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
اینقدر از ادمای بی فرهنگ و بی منطق و بی شعوری مثل شما بدم میاد
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم