پسرم ۳ سالشه و این پسره ۵ سالش هی میاد مهمونی خونه ما هی وسایل پسرمو برمیداره پرت میکنه امروز دیدم ماشین پسرم رو برداشت و پرت کرد نزدیک بود بخوره بهش بچه پرو هست و بی ادب سوال جوابی کرد منم بردمش تو اتاق دو تا محکمم زدم تو کمرش و یه نیشگون محکممم گرفتم ازش گریه اش گرغت دیگه دلم نیمد بزنمش و از اتاق انداختمش بیرون
شما حق نداری بچه مردم رو کتک بزنی میتونی اجازه ندی بیاد خونتون چرا راه میدی خونت زورت که نکردن راه میدی چون واسه بچه هاتون دنبال هم بازی هستید که مثل یه آدم عقب مونده باشه فقط طبق میل شما رفتار کنه که خب بچه سالم اینطوری نیست
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
الان دچار تناقض شدم. نمیدونم دوست دارم زن همسایه بره شکایت کنه و اگه تونست دیه بچش رو بگیره یا دوست دارم زن همسایه بیاد خودش استارتر رو به سزای عملش برسونه
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
چقدر وحشی هستی خانوم اونقدر شعور نداری اون فقط یه بچس نزار بیاد خونت ولی اینجوری هم نکن حتما به یه روانپزشک مراجعه کن همین که میگن بچه هاتون نزارین پیش هر کسی