2777
2789
عنوان

خانواده در انتخاب رشته

151 بازدید | 10 پست

سلام من رشتم ریاضیه و از اول معلمی رو دوست داشتم الانم که سال آخرم همش بابام میگه نه تو باید تجربی میخوندی ریاضی کاری براش نیست معلم بشی حرف میشنوی حقوقت کمه باید پزشکی میخوندی

الان یه جوری دلسردم میکنن گاهی فکر میکنم واقعا حقوق نداره و باید تابستون تجربی بخونم کنکور بدم

تحقیق کردم دیدم حقوق پرستاری اونقدرا با معلمی فرق نداره

و پزشکی هم که ۸ سال از عمر به درس خوندن میره...

از طرفی نمیدونم چه جوری راضیشون کنم 

من خودم دوست داشتم معلم بشم کنارشم آرایشگری یادم بگیرم و دوکارو داشته باشم ولی دلسردم میکنن میگن خوب نیست

ننه بابا ها بلد بودن زندگی خودشون و از این گندی ک بود نجات میدادن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که عاشق معلیمیه و بهش نرسیدم هنوز میفهمم چی میگی 

به نظرم ادم باید بره دنبال علاقش که پشیمون نشه 

اگه پتانسیل قبولی پزشکی رو داری و میدونی پزشکی قبول میشی خب برو سراغش ولی خب واقعا سخته رقابت بالاست یه عدم سهمیه دارن کار دشواریه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
ولی خیلیا مهندسن و شغلی ندارن بعد میگن باید دفتر مهندسی زد و اونم هزینه داره

خوب باید رشته ای انتخاب کنی ک تو شهر محل زندگیت بازارکار داشته باشه 

در این روزگار عجیب؛ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...
به عنوان کسی که عاشق معلیمیه و بهش نرسیدم هنوز میفهمم چی میگی  به نظرم ادم باید بره دنبال علاق ...

من سه سال از زیست چیزی نمیدونم پزشکی هم ۸سال دانشگاهه اگه قبولی باشه 

ولی خیلیا مهندسن و شغلی ندارن بعد میگن باید دفتر مهندسی زد و اونم هزینه داره

دفتر مهندسی باید عضو نظام مهندسی بشی. ازمون داره. اون هم تازه تا وقتی مهندس مرد هست تو این جامعه مردسالار کسی سمت مهندس زن نمیره

من سه سال از زیست چیزی نمیدونم پزشکی هم ۸سال دانشگاهه اگه قبولی باشه 

فکر کنم واقعا برات سنگینه ولی بخونی ان شاءالله جواب میده ، چون خودم تجربی بودم خیلی خوندم ولی متاسفانه جواب نگرفتم خیلی استرس و رقابت بالاست

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤