2777
2789
مادرم فقط غر میزنه اخه چجوری میخاد کمک کنه خودش کلی قسط داره

حق داره غر بزنه عزیزم 

دیگه کاریه که شده ولی اینو بدون یک مادر همیشه تو سختیا به کمک فرزندش میاد

رگ خواب شوهرش دستشه دوتا فکر بهتر از یدونه فکر هست تا ببینه چطور میشه ۳۰ تومن طلافروش رو جور کنید مادرت درسته شاید توهین کنه تحقیرت کنه واقعا حقته و ناراحت نشو

به جاش کمکتم میکنه بهتر از خودکشی کردنه

اون وضغ مالیش خیلی خوبه میلیاردرع ولی خسیسه

اگه وضعش خوبه بگو بصورت قرض یا وام بهت کمک کنه بگو با سودش بهت برمیگردونم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۵ تومن ب دوستم باید بدم دوروزه دارم میپیچونمش

پنج تومن زیاد بالا نیست ببین میتونی از خونه ت یه وسیله ای بفروشی یا حتی لباس مجلسی و.. اگه داشتی بفروش دیگه پولش بده بعدا میخری

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

حق داره غر بزنه عزیزم  دیگه کاریه که شده ولی اینو بدون یک مادر همیشه تو سختیا به کمک فرزندش می ...

دقیقا مشکلم همینه ک من اول ب مامانم گفتم ولی همه رو نه به یکی دیگه بدهکار بودم ۱۶ تومن مامانم طلاشو فروخت داد الان اینارم بگم ک سکته میکنه 

در ضمن به عنوان کسی که شاهد خودکشی دو تا خواهر از همسایگانمون به فاصله ی دو روز بودم وحتی یکیشون رو ...

و تنها چیزی که حیف میشه عمر و جوونی آدمه 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خیلی صحبت کردن باهاش سخته خیلی

صحبت کن سختر از خودکشی کردن که نیست 

بالاخره هر چی باشه اشناته فامیل هست باید اهمیت بده

دقیقا مشکلم همینه ک من اول ب مامانم گفتم ولی همه رو نه به یکی دیگه بدهکار بودم ۱۶ تومن مامانم طلاشو ...

منم دخترم همچین اشتباهی میکرد شاید اصلا میزدمش توهین و تحقیر که بماند 

اما خودمو ب آب و اتیش میزدم زندگیش خراب نشه 

تو از شماتت مادرت میترسی ولی مسئولیت کاری که کردی و قبول کن 

به مادرت بگی خیلی بهتره اول هم پول طلافروش رو جور کنید

تو جهازت اگه وسیله غیر قابل استفاده ای داری بزار تو دیوار بفروشش ۵ تومن دوستت جور بشه

کاش واقعا بمیرم عب نداره جوونیم حیف شه

به دوستت بجای پولش نمیتونی دو سه تیکه لباس و.. بدی؟ بگی دستم خالیه این لباس هام این قیمت خریدم و نوعه

ما یکبار از یکی طلب داشتیم بجای پول بهمون لباس و یکی دوتا وسیله خونه داد

کاش حداقل ی خودکشی سوری میکردم ها؟

نه پیچیدش نکن چون مبلغ بالایی نیست که بخوای بخاطرش خودتو انقدر تو عذاب و دردسر بندازی