2777
2789
عزیزم از این نترس که به عالم و ادم بگن گور بابای مردم مهم جون خودت هست و جوونیت، همه ممکنه اشتباه کن ...

بنظرت اشتباهه اول فقط ب شوهر مامانم بکم هنوز ب شوهرم نگم؟

اها بگم کلا ۳۰تومن بدهکارم؟!

عقلانیشم همینه چون اگه بگی ۷۰ فکر نکنم بهت کمکی کنه شایدم کمک کنه من شناختی ندارم

ولی خب فعلا طلافروش رو بزار الویت پول اون جور بشه 

پول خاله و دوستتو میتونی صحبت کنی با مادرت که ی وام برداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اشتباهه اول فقط ب شوهر مامانم بکم هنوز ب شوهرم نگم؟

اگه دهنش قرصه و بهش اعتماد داری فرقی نمیکنه به کدوم اول بگی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

عقلانیشم همینه چون اگه بگی ۷۰ فکر نکنم بهت کمکی کنه شایدم کمک کنه من شناختی ندارم ولی خب فعلا طلافر ...

اره من زمان داشته باشم میتونم وام بگیرم چون مادرم جواز کسپ داره

خداشاهده نمیرم مثل سگ پشیمونم

افرین دختر خوب 

یکبار هم بشین از قران سوره توبه رو بخون خدا خودش بهت کمک میرسونه از غیب

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اول به مادرت بگو اون کمکت میکنه  بهش بگو لطفا پول طلافروش رو اول بدیم که مادرشوهرم و شوهرم متو ...

مادرم فقط غر میزنه اخه چجوری میخاد کمک کنه خودش کلی قسط داره

فک کنم مورد اطمینانه چون مشکلی ک پیش میاد شوهرم اول اون میاد تو ذهنش

خب پس خوبه بالاخره اون هم ممکنه دوست و اشنایی داشته باشه که بتونه ازش قرض کنه