2777
2789

عزیزم من داداشم ۴بار خودکشی کرد هربار بصورت مرگباری.ی بار قرص خورد همراهشم رگاش زد.بردیمش بیمارستان تو بیمارستانم رگاش زد.ی بار مشروب خورد همراهشم کلی قرص و خودش دار زد جلومون.میبردیم بیمارستان تو بیمارستان خودکشی میکرد.اخر سر بردنش بیمارستان اعصاب و روان بستریش کردن کلی شوک الکتریکی بهش دادن حتی اونجام نگهبانارو میزد فقط قصدش مرگ بود .الان رفته المان میگه سرنوشت منو اورد اینجا.چمیدونس ی روز که از بی پولی و بی ایندگی خودکشی میکنه میرسه به ی کشور پیشرفته ؟

دیروز ی کلیپ دیدم شوهره کلیشو فروخته بود واس زنش ایفون بخره😂😂💔

خدا شانس بده🤣🤣🤣حالا اکه شوهر من بود میخواست برا خودش ایفون بخره از کلیه من مایه میزاشت

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که خودکشی میکنه میره تو یه سیاره تاریک و طرد میشه از بقیه روح ها تا تعلیم ببینه بعد اینکه تعلیم ...

گآهی میگم خدا تهدید میکنه ب جهنم ...این دنیا عذابت میده اون دنیا هم تهدید میکنه ب عذاب

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

چجوری بگم اخه 

بگو یه اشتباهی کردم فریب خوردم و پول هام از دستم رفته الان در خطر قرار دارم و ممکنه منو بیان پلیس اینا بگیره اینو بگو ببین حتما کمکت میکنن 

عزیزم وقتی نداری دیگه به نداشتن نمیشه که کاری کرد الان دستت خالیه هر جا بری میگن چیکار کنه دستش خالیه نمیتونه پول برگردونه یا زمان میدن یا تقسیط میبندن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

عزیزم من داداشم ۴بار خودکشی کرد هربار بصورت مرگباری.ی بار قرص خورد همراهشم رگاش زد.بردیمش بیمارستان ...

چجوری رفت آلمان؟ ؟

کلی راه حل هس.بابای منم حقوقش بستس پیرم هس کاری ازش برنمیاد تقصیر خودش هس.ی داداش دیگه دارم اونم مشکل اعصاب داره.مامانم چندین سال افسردگی داره.تو شهر غریبیم.خودم تو جوونی کلی بیماری دارم .صابخونه جوابمون کرده.خیلی روزا چیزی برا خوردن نداریم.اما من با وجود دانشجو بودنم روزی ۹ساعت میرم سرکار و درس میخونم کلاس هم میرم.میتونستم منم خودکشی کنم خب

خب من نمیخام خانواده شوهرم بفهمن و گرنه ب سوهر مامانم بگم ک راحتتره

خب به یکی بگو همینجوری تو دلت نگه ندار باید بگی تا کمکت کنن همه راه ها رو امتحان کن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

پدرم بدتر از همس کافیه ی چیز بگی ب عالمو ادم بگه

۷۰ تومن پولی نیست اینقدر بزرگش کردی

برو ی جا کار کن پولات رو جمع کن هر ماه ی مقدار از بدهیت بده همین

کلی راه حل هس.بابای منم حقوقش بستس پیرم هس کاری ازش برنمیاد تقصیر خودش هس.ی داداش دیگه دارم اونم مشک ...

دانشجو چ رشته ای هستی داداشت چجوری رفته المان؟

به سختی .۳۵روز تو راه بود زمینی رفت.ی چیزایی تحمل کرد هیشکی تحمل نمیکرد .چون میخواس هرجور باشه زندگی ...

غیر قانونی رفت پس 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

اینجور میگ اوضاعش اونجام خوب نیست 

مهاجر غیر قانونی هیچ کاری نمیتونه بکنه ی کشور دیگ

با هر سختی ک خودتو بکشی همین سختیا ۱۰۰۰ برابر میشن تو اون دتیا عذابت میدن

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲