2777
2789
میدونم خیلی اشتباه کردم میخاستم درست کنم هی بیشتر گند میزدم بنظرت ب شوهرم بگم یا سوهر مامانم اونم مه ...

به شوهرت بگو با گریه و حال خیلی بد بگو ، اگه هیچ کاری نکنی حتی کتکتم نمیزنه مطمئن باش ، گریه کن و مظلوم نمایی کن ، هی به خودت فحش بده جلوش بذار بدونه پشیمونی

آخه الان به شوهرت نگی من میترسم چند وقت دیگه یه جوری بفهمه پول قرض کردی از طلا فروشی اونموقع دیگه خیلی بدتر میشه ، دیگه اشتباهی بوده که کردی ، پاس وایستا ، این مسخره بازیا چیه که خودتو بکشی

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیتو بفروش دیگ چرا خودتو بکشی😐💔 اضافیم میاری😪🚶🏻‍♀️

منم هی میخواستم همینو بگم گفتم شوهرش نمیگه برا چی میخواد بفروشه

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

خود گفتن کلمه خودکشی گناه بزرگه

بعدم میگن اینایی که خودکشی میکنن اون دنیا هم همین مشکل دارن هنوز بدتر

به همسرت به پدر ومادرت بلاخره راه حل داره

ازخدا بخواه

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
خیلی گشتم نمیتونم

این همه وام فوری تو دیوار هست برو نگاه کن با سفته هم فکر کنم بدن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خودمم ی سختیایی کشیدم ک حدنداره ولی یهو ب خودم اومدم دیدم ریدم تو زندگیم

به شوهر مامانت بگو شاید کمکت کرد

بخاطر شصت تومن میخوای خودت بکشی؟!!!!  اصلا بگیم که وقتش ۱۴ هست نهایتش میخوان بیان بگیرنت یه سا ...

خب من نمیخام خانواده شوهرم بفهمن و گرنه ب سوهر مامانم بگم ک راحتتره

خود گفتن کلمه خودکشی گناه بزرگه بعدم میگن اینایی که خودکشی میکنن اون دنیا هم همین مشکل دارن هنوز بد ...

اونی که خودکشی میکنه میره تو یه سیاره تاریک و طرد میشه از بقیه روح ها تا تعلیم ببینه بعد اینکه تعلیم دید دوباره به این جهان فرستاده میشه و به این جهان دوباره فرستاده شدن یعنی عذاب

پس بهتره منتظر مرگ طبیعی شد که دوباره به این جهان فرستاده نشیم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چجوری بگم اخه 

اگه وضع مالیش خوبه تنها باهاش حرف بزن بگو کمکت کنه و ازش خواهش کن به کسی چیزی نگه ایشالا که ادم خوبی باشه و کمکت کنه بعد بگو کم کم بهت پسش میدم

منم هی میخواستم همینو بگم گفتم شوهرش نمیگه برا چی میخواد بفروشه

دیروز ی کلیپ دیدم شوهره کلیشو فروخته بود واس زنش ایفون بخره😂😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺