2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته؟؟؟ بخدا یه روزی به این فکرات میخندی همه چی گذراست هیچی موندگار نیست نکن ارزش نداره سخته اما ...

۲۳سالمه 

انقد تو گرفتاری افتادم ک نمیدونم جز مرگ خودم چجوری حل میشه

یه راه بهتر پیدا کن حتما یه راهی هست ولی تو هنوز پیداش نکردی 

تصور کن بمیری و بفهمی میشد مشکلاتت حل بشه ولی براش تلاش نکردی خیلی ضایع ست خیلی 

از اون ور چوب کنن تو آستینت از این ور ببینی راه حل براش بود پشیمون بشی چرا مفت مفت خودتو کشتی

خیلی سمی میشه وضعیتت 

دنبال راه حل بگرد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

منم فکر خودکشی دارم فکر کنم بتونم درکت کنم آدم به یه جایی می رسه که دیگه نمی تونه ادامه بده و به بن بست می خوره

حرف بزن باهامون شاید تونستیم یه راه پیدا کنیم برای حل مشکلت

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

خودکشی که خیلی آسونه،این زندگی کردنه که دل و جرات میخواد ،قوی باش .... زمان رو برای خودت جلو ببر مثلاً پنج سال با خودت بگواین مسئله که الان انقد ناراحتم کرده پنج سال دیگه یا حتی سال دیگه اگر بهش فکر کنم چقد ارزش داره... هممون یه روزایی خیلی کم آوردیم که فکر کردیم اون روز  آخر دنیاست ولی باز ادامه دادیم وزندگی کردیم ،زندگی همینه ،مشکلت چیه عزیزم ؟

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
اره عزیزم بگو 

سه ساله ازدواج کردم خداروشکر با همسرم کنار اومدم کمو زیاد باهم ساختیم درسته جفتمون خیلی سختی کشیدیم خیلی ولی با هم کنار میومدیم امسال واسه اجاره ی خونمون خیلی ذهنم درگیر بود من خودم حدود ۱۰ تومن داشتم ک لعنت ب اون شبی که توی گوگل تبلیغ این سایتایه شرطبندی و انفجارو دیدم

سه ساله ازدواج کردم خداروشکر با همسرم کنار اومدم کمو زیاد باهم ساختیم درسته جفتمون خیلی سختی کشیدیم ...

گفتم میرم ی پولی میبرم ک یکم از سختی در میایم 

هیچی ک نبردم هیچ

به عالمو ادم بدهکارم

۷۰میلیون بدهی مونده رو دستم 

راه برگشتم ندارم راهم فقط مرگه

هیچکسم از اطرافیانم نمیدونه