2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم میرم ی پولی میبرم ک یکم از سختی در میایم  هیچی ک نبردم هیچ به عالمو ادم بدهکارم ۷۰میلیو ...

ببین من شک کردم که همسر منم بازی میکنه توروخدا میشه بگی چجوریه یه توضیح کوچولو میدی ؟؟؟ اخه تو پیامک های بانکی همسرم همش میاد خرید اینترنتی از صدهزارتومن دیدم تا ۳ میلیون 

عزمزم واسه هیچ کس هیچ چیز اینکارو نکن بخدا همه فقط تا یک مدت ناراحت میشن بعدش همه میرن سراغ زدگی خود ...

اینو ک میدونم فقط دنبال ی راهیم ک کمتر عذاب بکشم موقع مرگ

ببین من شک کردم که همسر منم بازی میکنه توروخدا میشه بگی چجوریه یه توضیح کوچولو میدی ؟؟؟ اخه تو پیامک ...

ببین تروخدا بگو نکنه ادم بدبخت عالم میشه من الان واقعا فقط هرشب ارزوی مرگ دارم

در ضمن به عنوان کسی که شاهد خودکشی دو تا خواهر از همسایگانمون به فاصله ی دو روز بودم وحتی یکیشون رو خودمون رسوندیم بیمارستان، فقط اینو  بهت بگم برای هیچکس و هیچکس مهم نیست ،نهایت یکی دو روز ناراحتن و تموم میشه می‌ره انگار که اصلا وجود نداشتی 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
گفتم میرم ی پولی میبرم ک یکم از سختی در میایم  هیچی ک نبردم هیچ به عالمو ادم بدهکارم ۷۰میلیو ...

بخاطر ۷۰ تومن خودتو بکشی؟؟؟!!! وام بگیر قرعه کشی بنویس به پدری مادری خانوادت بگو بخدا خورد خورد جورش میکنی نکن اینکارو 

خیلی بهش فکر کردم چرا باید پشیمون بشم وقتی موندنم هزار برابر سخت تره

سختتر  نیست عزیزم کم کم میدین سخت ولی میگذر ه بالاخره من تاعیید ماهی ۵۰تومن چک داریم دارمد شوهرم۳۰تومنه دوتاهم بچه دارم یعنی اگ نخوریم باز ۲۰تومن کم داریم

سه ساله ازدواج کردم خداروشکر با همسرم کنار اومدم کمو زیاد باهم ساختیم درسته جفتمون خیلی سختی کشیدیم ...

یعنی بخاطر اینکه پولت رفته میخوای اینکارو کنی؟ 

اونم ده تومن که دیگه الان پول حساب نمیشه عزیزم پول خیلی زود از یه جای دیگه میاد به دستت میرسه 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سختتر  نیست عزیزم کم کم میدین سخت ولی میگذر ه بالاخره من تاعیید ماهی ۵۰تومن چک داریم دارمد شوهر ...

اخه هیچکس نمیدونه ب شوهرم بگم دست روم بلند میکنه خب حقم داره ولی از کجا بیاره یا خودم ازکجا بیارم بدم

ببین تروخدا بگو نکنه ادم بدبخت عالم میشه من الان واقعا فقط هرشب ارزوی مرگ دارم

فقد توروخدا بهم بگو چجوری بازی میکنن چجوریاس اصلا؟؟؟ چون هرچی میگم اصلا قبول نمیکنه میگه تو دیونه شدی دارم دق میکنم