2777
2789
فقد توروخدا بهم بگو چجوری بازی میکنن چجوریاس اصلا؟؟؟ چون هرچی میگم اصلا قبول نمیکنه میگه تو دیونه شد ...

بازی ک خیلی داره پول میزاری ب راحتی میخورن پولتو 

تا نری نمیتونی بفهمی چجوریه ولی نزار بره بدبخت میشه ادم

یعنی بخاطر اینکه پولت رفته میخوای اینکارو کنی؟  اونم ده تومن که دیگه الان پول حساب نمیشه عزیزم ...

کاش فقط۱۰ تومن خودم میشد 

۷۰ میلیون هم از اینو اون گرفتم هی جبران کنم هی بازم از دست دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هیچکس نمیدونه ب شوهرم بگم دست روم بلند میکنه خب حقم داره ولی از کجا بیاره یا خودم ازکجا بیارم بد ...

میفهمت کاملا  بخدا نهایتش یه مدت مثلا یه ساله سخته خودکشی تا قیامت عذابه خوب اشتباه کردی بگو به همسرت اولش آتیشش تنده

پول کم کم جور میشه. حیف از خودت. هر گز به این فک نکن. چون گناهه و تا ابد تو عذابی. 

اخه چجوری کم کم جور میشه ۳۰ تومن ب طلافروشی ک اشنایه مادرشوهرمه بدهکارم ک گفتم ب مادرشوهرم نگه 

باید تا چهاردهم بدم 

کاش فقط۱۰ تومن خودم میشد  ۷۰ میلیون هم از اینو اون گرفتم هی جبران کنم هی بازم از دست دادم  ...

خب از کی گرفتی؟ 

از نهاد و ارگان های دولتی گرفتی که باید حتما سر مورخ خاصی برگردونی؟ یا از فک و فامیل و.. 

اگه فک و فامیل باشه ایرادی نداره در عرض یکی دو سال میتونی با کار کردن برگردونی

میتونی سفته بدی بهشون و اینطوری تضمین کنی که پولشون حتما برمیگردونی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

میفهمت کاملا  بخدا نهایتش یه مدت مثلا یه ساله سخته خودکشی تا قیامت عذابه خوب اشتباه کردی بگو به ...

چجوری بگم بهش بنظرت 

میدونم خودکشی کنم تا همیشه تو عذابم ولی ب همسرمم بگم ب همه خانوادم میفهمونه و نمیتونه پولو جور کنه

اخه چجوری کم کم جور میشه ۳۰ تومن ب طلافروشی ک اشنایه مادرشوهرمه بدهکارم ک گفتم ب مادرشوهرم نگه  ...

عزیزم این شرط بندی رو دیگه فراموش کن برو دنبال یه کار هر کاری بری حداقل قانون کار میگیری

اگه تونستی یه وام قرض الحسنه بگیر و با درامدی که از کار حدید پیدا کنی اروم اروم قرض هاتو پس بده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چجوری بگم بهش بنظرت  میدونم خودکشی کنم تا همیشه تو عذابم ولی ب همسرمم بگم ب همه خانوادم میفهمو ...

قبل گفتن ازش قول بگیر

خب از کی گرفتی؟  از نهاد و ارگان های دولتی گرفتی که باید حتما سر مورخ خاصی برگردونی؟ یا از فک ...

۳۰ تومن ب طلافروشی ک باید چهاردهم بهش بدم 

۵ تومن دوستم ک اروز باید بدم

۳۰ تومن هم از خالم که ی ماهه دیگه باید بدم

چجوری بگم بهش بنظرت  میدونم خودکشی کنم تا همیشه تو عذابم ولی ب همسرمم بگم ب همه خانوادم میفهمو ...

استارتر توروخدا ببخش اما باورکن من از خودت شرایطم بدتره فقد میخوام مچ شوهرمو‌ بگیرم یه سوال برای آخرین بار میپرسم دیگه اذیتت نمیکنم 

وقتی پول پرداخت میکنی تو اس م س بانک ها پیام میاد خرید اینترنتی ؟؟؟؟ منظورم بجای کارت به کارت یا انتقال مینویسه خرید اینترنتی درسته؟؟؟