2777
2789

وای از صبح ک اینو فهمیدم بخدا حرصم گرفته بعد شوهر من با لیسانس دانشگاه دولتی و معدل بالا باید بره شیفت بایسته با حق شیفت و اضافه کاری حقوقش ماهیانه ب ۱۰ تومن نمیرسه...

آخه برای چند تا استوری گذاشتن این همه پول میگیرن!؟؟

توزیع ناعادلانه ثروت ب معنای واقعی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واقعا مگه اینا کی هستن چه هنری دارن چه سوادی دارن ک متمایز میشن از مردم عادی

هنرشون لابد اینه میرن میرینن هم استوری میکنن ما رفتیم ریدیم

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...
آخه واقعا مگه اینا کی هستن چه هنری دارن چه سوادی دارن ک متمایز میشن از مردم عادی

سواد پول درآوردن... از نظر من تحصیلات بالا هیچ ربطی به فکر اقتصادی نداره... شوهر من کارمنده و یک بعدی، همکارش باغ داره پرورش زنبور داره کشاورزی داره... 

لطفا برای سر کار رفتنم دعا کنید🙏🙏

هیچی فقط زندگی هاشونو میزارن .اگه بدونی چند بلاگر چه تونه زندگی هایی با این پول تبلیغات درست کردن برای خودشون.ماشین و سفرهای خارجه اوووف

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
والا حقوق و پولی که میگیری باید عرق بریزی بخاطرش  نه بشینی تو خونه ۱۰۰ملیون بیاد تو جیبت

من بیشتر دلم برای اونایی میسوزه ک زحمت میکشن آخرم ۱۰ روز از ماه نگذشته پولشون تموم میشه نمیدونن بقیه رو باید چکار کنن

به نظرم باید یقه ی کسایی رو بگیرین که این پیجا رو دنبال میکنن

میگن تا خر هست خر سوار هم هست واقعا درسته

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
من بیشتر دلم برای اونایی میسوزه ک زحمت میکشن آخرم ۱۰ روز از ماه نگذشته پولشون تموم میشه نمیدونن بقیه ...

واقعا اره 

یکی باید بیاد جمعشون کنه

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...
سواد پول درآوردن... از نظر من تحصیلات بالا هیچ ربطی به فکر اقتصادی نداره... شوهر من کارمنده و یک بعد ...

خب اونی ک پرورش زنبور داره باغ داره بازم ی کار تولیدی مفید میکنه زحمت داره کارش... 

نمی گم همه باید برن عرق بریزن و کار کنن هرکسی از معلومات و توانایی خودش استفاده میکنه

ولی ۶۰ میلیون برای چند دقیقه تبلیغ واقعا زیاده بیخود نیس یهو میبینی شروع میکنن میرن سفر خارجی و هرجای آنچنانی میکنن